luni, 28 decembrie 2015

Visand la rochii

Dragele mele, nu mă pot abține să nu arunc un ochi pe site-urile online și să visez la câte ceva frumos surprins pe diferite site-uri. Așa sunt eu, deși am atâtea haine, niciodată nu am suficiente, dar cred că așa suntem noi femeile, mereu preocupate de cumpărături și de tot ceea ce înseamnă frumos.

În ultima vreme am ales cumpărăturile online, căci timpul nu este cel mai bun prieten al meu. Comoditatea este și ea de vină, și având în vedere că deja m-am obișnuit să cumpăr online, să merg prin magazine a devenit de domeniul trecutului.

Astfel navigând online, am găsit 2 rochițe care sunt tare frumoase de pe site-ul lenjeriamea.ro. A fost o surpriză pentru mine să dau peste asemenea rochițe deosebite, așa că am zis să vi le prezint și vouă.

Mi-a plăcut mult această rochie, poate pentru că albastrul e culoarea mea preferată. Se închide la spate cu un fermoar, iar modelul este decorat cu o fundiță cochetă.  Este o rochie ideală pentru birou, căci este foarte elegantă. Materialul este de înaltă calitate, și are căptușeală interioară.




O altă rochie care mi-a atras atenția este această rochie neagră. Simplă, elegantă și feminină, sunt trei cuvinte simple prin care pot descrie acest model. Click pe imaginea de mai jos pentru mai multe detalii despre produs.


ZILE FRUMOASE VĂ DORESC pline de dragoste, bucurie și multă liniște!

2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...