miercuri, 23 decembrie 2015

Strălucește de Revelion cu o ținuta StarShinerS

Când mă gândesc că mâine e ajunul și că anul acesta se încheie parcă nu îmi vine să cred și mă întreb oare timpul acesta nu mai stă și el în loc măcar o clipă? A fost un an plin cu evenimente care mai de care mai interesante, cu emoții mii și mii, cu atâtea întâmplări și vesele și triste. 


Pentru Revelion, nu mi-am ales încă ținuta, pentru că am fost ocupată cu serviciul,  cu alergatul după cadouri, cu pregătirile pentru masa de Crăciun, cu tot felul de cumpărături. 

Perioada premergătoare sărbătorilor poate fi tare aglomerată și solicitantă, lăsându-mi atât de puțin timp pentru mine. Dar ca orice mămică modernă apelez și eu la varianta shopping-ului online. StarShiners mă ajută să îmi aleg ținuta pentru Revelion așa că vă arăt și vouă ce mi-a atras atenția de pe site.

 Pentru că se zice că e musai să porți ceva roșu și nou în noaptea dintre ani, m-am gândit la această rochie din catifea. Cu siguranță, orice femeie va străluci purtând această rochie, dar pentru a completa ținuta mai avem nevoie de câteva elemente.



La o asemenea rochie lipsește un accesoriu de efect și anume o geantă cochetă neagră din piele naturală.

Pantofii sunt de astfel foarte importanți căci de multe ori, de-a lungul istoriei feminine, o simplă pereche de pantofi transformă o simplă fată într-o adevărată prințesă. Ce spuneți de aceste sandale care merg de minune cu rochia de mai sus?

Desigur, tot navigând pe site, nu putea să nu îmi atragă atenția acest palton cu guler detașabil. Îmi place culoarea, dar și design-ul modern care îți subliniază talia. Îl găsiți și pe alte variante de culori, eu l-aș lua pe toate culorile căci sincer nu am mai văzut un asemenea model deosebit.





Dacă v-am făcut curioase, intrați pe site și alegeți-vă propria voastră ținută.

Pe StarShinerS găsiți haine adaptate fiecărui stil, dar nu uitați că moda trece, stilul rămâne nemuritor.


Dragele mele, să vă aducă moș StarShinerS tot ce vă doriți!



Un comentariu :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...