duminică, 20 decembrie 2015

OOTD-Rochie Shein albă

Hello,helloo!!!!Ce mai faceți dragele mele,am avut o săptămână plină de atâtea evenimente, încât nici nu aș știi cu ce să încep și cum să termin :)
Cred că așa este perioadă premergătoare sărbătorilor,de fapt cam așa sunt toate perioadele din viața noastră, mă bucur însă că urmează un concediu bine meritat.


Poate vă era dor de o postare de tip OOTD (mie îmi era dor), mai ales că am primit ceva hăinuțe în ultima vreme și trebuia să le pozez,dar iubitul meu cum e mai mult plecat, de abea acum am reușit să ieșim la fotografiat.


AM PURTAT/I WORE:






Rochia Shein este mărimea S, îmi era teamă că nu o să îmi vină, dar e numai bună. Chiar glumeam cu iubitul meu că este un pic largă în față și că o să fie perfectă pentru când o să ne hotărâm să facem un bebe.

Materialul este calitativ, se calcă foarte ușor, iar la spate se închide cu un fermoar. Merge și cu o curea în talie, eu am ales să o port în varianta mai casual, dar merge de minune și seara, la un restaurant. Materialul nu este transparent.Mie imi place rochia pentru că este dintr-un material lejer, iar modelul este clasic, de efect.



Ghetuțele sunt tot de pe Shein.com, e a doua pereche de încălțăminte pe care o comand, și pot spune că mărimea se potrivește perfect.Eu port 35 și mărimea 35 mi-a venit. Având în vedere că îmi găsesc destul de greu mărimea 35, pentru mine acest site este o binecuvântare.







Colierul l-am luat de aici. Dacă vreți să faceți o comandă, puteți să folosiți codul ARUT10 și aveți o reducere de 10%.


Dacă v-a plăcut ținuta mea, sau dacă aveți întrebări vă aștept cu drag părerile și întrebările.


6 comentarii :

  1. Pe cuvantul ghetute ai pus link catre rochie. E foarte finuta si imi place cum iti vine.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochita este superba. Nu sunt adepta rochiilor albe dar aceasta este perfecta. Se aseaza foarte frumos pe corp. Sa o porti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  3. Are talia mai sus si imi place taietura, avantajeaza multe siluete, iti vine bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. iti sta chiar bine asa...ma bucur ca ai avut curaj sa iesi afara la poza pe vremea asta..

    RăspundețiȘtergere
  5. froarte draguta si iti sta foarte bine, eu ador modelul acesta chiar azi am fost sa ma uit in magazine dupa ceva mai "festiv"

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte draguta rochita. As purta cu siguranta asa ceva

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...