sâmbătă, 26 decembrie 2015

Cum arată colierul meu de pe Bijuterra?

În aceste zile sfinte, vă doresc multă liniște și iubire în viețile voastre.  
Crăciunul este perioada mea preferată din an, poate pentru că îmi readuce aminte de copilărie, de povestea Moșului cel darnic și bun.
Săptămâna trecută, vă povesteam despre Bijuterra în acest articol. Mi-au plăcut atât de mult bijuteriile de pe acest site, încât m-am gândit că ce poate fi mai frumos decât să îmi fac un cadou de Crăciun? 

Am ales colierul Memories pentru că mi-au plăcut charmurile care se așează în colier. Charmurile vin separat și puteți să le așezați pe toate sau doar pe cele pe care le doriți.

Cele patru charmuri: Fluture, Turnul Eiffel, Friends, și Pantoful Cenușeresei alături de cele 2 pietre roșii în formă de inimă și stea, sunt simboluri care fac parte din viața fiecăruia. Viața noastră e o sumă de evenimente, în care se perindă oameni, în care la sfârșit rămânem cu amintirile, prietenii și iubirea. 



Lanțul este din oțel inoxidabil.  Oțelul inoxidabil nu se oxidează ca argintul, fiind un material durabil care nu creează reacții alergice.


Mi-a plăcut acest colier de când l-am văzut pe site, iar acum că îl am, pot spune că este un colier pe care îl ador. Pe lângă faptul că are o poveste, arată și foarte bine.



Colierul meu datorită charmurilor sale, vorbește despre dragoste, prietenie, călătorii, primul dans sau dragostea adevărată, colierul meu vorbește despre viața care e prea scurtă și trebuie apreciată prin lucrurile simple care ne îmbogățesc spiritual! 


Dacă v-am convis, pe Bijuterra găsiți bijuterii cu poveste, coliere cu charmuri potrivite pentru propria voastră poveste. 

Puteți alege tipul de colier preferat și charmurile dorite, creând astfel o bijuterie unică și un cadou potrivit pentru o femeie specială din viața voastră.



5 comentarii :

  1. ce draguta este, nu cred ca am mai vazut pana acum asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  2. Interesant foc colierul asta. Cand am vazut charmurile m-am gandit la o bratara. Nu mi-am putut imagina ca este un colier in care le pui. Foarte ingenios. Imi place

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult colierul si este si foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...