sâmbătă, 12 decembrie 2015

Colier statement BornPrettyStore

Salutare, oameni dragi, a trecut ceva timp de când nu v-am mai prezentat ceva frumos pe blog. Timpul aleargă mai repede decât mine, iar eu nu pot ține pasul cu toate.


Cert este că simt nevoia să iau o pauză, să îmi reîncarc bateriile, să uit că lumea aceasta e plină de oameni răi. Oare răutatea a devenit parte componentă a societății noastre?Cu siguranță, da.

Aceasta ar cam fi starea mea de spirit din aceste zile, noroc că mă mai binedispune ideea de a vă povesti câte ceva despre un colier statement de poveste.

Recunosc, că îmi plac aceste coliere masive, care se potrivesc de minune cu o ținuta elegantă. Ținuta mea nu e prea elegantă, dar așa cum vă spuneam mai sus nu am avut timp să organizez o ședință foto complexă. 

Bijuteriile sunt comandate de pe site-ul BornPrettyStore un site care îmi este foarte drag pentru prețurile mici, transportul gratuit și bijuteriile superbe.



Am purtat/I wore:



Colierul este modelul 2. Mie mi-a plăcut mai mult acest model, pentru combinația de culori destul de îndrăzneață.

Cerceii sunt tot de pe BornPrettyStore, sunt modelul E, i-ați mai văzut și aici.
Chiar dacă nu am făcut prea multe poze, frumusețea acestui colier cred că se vede. 

Vă mai reamintesc că pe Bornprettystore, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii. Prețurile sunt mici la bijuterii și aveți atâtea produse din care să alegeți.





FOLOSIȚI CODUL ARUT10 și aveți o reducere de 10% la orice comandă.Îl puteți folosi ori de câte ori vreți.

VĂ PLACE COLIERUL MEU?


2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...