miercuri, 16 decembrie 2015

Bijuterra-bijuterii cu poveste

Îmi plac poveștile, îmi place să visez, să văd partea bună a vieții, a oamenilor.Cred că viața fiecăruia este o poveste presarată cu tot felul de evenimente, care dintre care mai frumoase, mai triste, dar din care avem ceva de învățat. Fericiți până la adânci bătrâneți nu este o poveste, este o alegere.Este o muncă asiduuă pentru a căuta echilibrul, pentru a găsi mulțumirea, pentru a fi mereu în armonie cu tine însuți și cu ceilalți.

Pe lângă povești, îmi plac și bijuteriile, iar dacă o bijuterie spune și o poveste,acea piesă de bijuterie devine de neprețuit. Am multe bijuterii, de toate felurile, nu contează dacă sunt de argint, aur sau pur și simplu handmade, câtă vreme o bijuterie mă reprezintă.

Se apropie sărbătorile, de aceea m-am gândit să vă prezint un site, unde puteți găsi bijuterii de poveste pe care le puteți dărui persoanelor dragi. Am ales 2 coliere care îmi plac mult:

Colierul Memories cu 4 charmuri este preferatul meu. Cele patru charmuri sunt simboluri ale unor evenimente din viața noastră.
Pantoful vorbește despre feminitate sau despre povestea Cenușăresei. 
Charmul Turnul Eiffel ne amintește de călătoriile noastre viitoare sau trecute.
Charmul Fluturele Roșu este simbol al vieții care trebuie prețuită,amintindu-ne că viața unui fluture e atât de scurtă, de aceea să nu uităm să apreciem fiecare clipă a vieții noastre.
Charmul Inima Roșie friends povestește despre prietenii din viața noastră,despre cei adevărați sau doar falși.
Colier Inox Memories See the World
LINK



O bijuterie este un cadou practic pentru o persoană dragă din familia ta. Colierul de mai jos va fi o surpriză plăcută pentru mama ta, va fi un mod interesant de a-i mulțumi pentru toată dragostea ei.

Colier Inox Memories Parents Garnet
LINK

Pe Bijuterra sunt doar bijuterii de poveste și cu o poveste deosebită, cu siguranță veți găsi un cadou frumos în prag de Sărbători pentru cei dragi.


3 comentarii :

  1. Drăguțe bijuterii! Îmi place că au și o poveste. ☺ Cel mai mult îmi place aceea cu turnul Eiffel.

    Zi senină, Ella!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumos este primul. Nu am avut niciodata un colier de genul. E deosebit

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...