vineri, 4 decembrie 2015

Bijuterii BornPrettyStore aurite

My dear ladies, îl așteptați pe Moș Nicolae? La mine a venit de ceva vreme,iar micile bucurii ale vieții ne aduc mult pozitivism în viață.

Azi aș vrea să prezint 2 piese de bijuterie deosebite de pe site-ul BornPrettyStore.com
Ținuta ați mai văzut-o într-o postare anterioară, așa că am profitat de acea ședință foto și am fotografiat și aceste bijuterii. De multe ori, timpul îmi dă bătăi de cap, și având multe proiecte, încerc să mențin un echilibru.

Ce pot să spun despre brățară, decât că sunt super-mega îndrăgostită de ea? Este masivă, dar mie îmi plac bijuteriile ieșite din comun, în plus chiar este o brățară care întruchipează eleganța.Purtată singură, fără alt accesoriu, această brățară va atrage atenția și va da un plus întregii ținute. O găsiți și pe argintiu.

Cerceii m-au încântat și ei de când i-am văzut pe site, i-am luat cu gândul să formez un set cu brățara de mai sus, eu zic că se potrivesc foarte bine. Îmi plac mult cerceii lungi, nu contează din ce material sunt, căci pot purta orice, fără probleme, important este să îmi placă acea bijuterie.


Dacă vă plac bijuteriile prezentate de mine, vă anunț că pe site-ul BornPrettyStore.com transportul este gratuit indiferent de valoarea comandată. 

Folosiți codul ARUT10, atunci când faceți comanda și aveți o reducere de 10%.


AM PURTAT/I WORE



Pe site, găsiți bijuterii frumoase, la prețuri foarte mici,iar transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Produsele sunt livrate în 3-4 săptămâni.

Nu uitați de codul ARUT10, veți avea o reducere de 10%.Îl puteți folosi ori de câte ori veți dori.
Don't forget about the code ARUT10, you will have a 10% discount.Use it whenever you want.


HAVE A NICE SHOPPING DAY!


4 comentarii :

  1. Sunt foarte frumoase, au ceva oriental, amintesc de bijuteriile bizantine, iar pe tine te prinde stilul acesta de cercei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toate 3 sunt de efect. Bratara e favorita mea!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ti se potrivesc de minune si arata foarte bine! Tu arati bestial in rosu!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...