sâmbătă, 5 decembrie 2015

3 ani de blogging

Ciudat sau nu, dar uitasem că azi se împlinesc 3 ani de când bloggăresc. Cred că agitația oarecum zilnică, mă face să uit lucruri importante, însă când am văzut că azi e 5 decembrie, beculețele mele s-au aprins imediat.


Prima mea postare o puteți citi aici. Blogul meu a trecut prin ceva schimbări, la început se numea Cuvinte pentru suflet, apoi am considerat că are nevoie de un fel de upgrade și am ajuns la varianta Happily Ever After.

Am trecut și eu prin multe schimbări pe toate planurile,de fapt cred că singurul lucru constant din viața unui om e schimbarea.

Sunt recunoscătoare pentru multe lucruri din viața mea: pentru familia mea, pentru serviciul meu, pentru faptul că eu și ai mei suntem sănătoși, pentru casa mea.

Vă mulțumesc că îmi sunteți alături voi, cei vechi și noi... Știu că unii prieteni s-au pierdut în cei 3 ani, alții sunt încă aici, alții noi au apărut. Fără voi, cititorii, un blogger e doar un om care scrie pentru el. 

Scriu din suflet pentru voi, încercând să fiu un om care să ajungă la sufletele voastre indiferent de subiectul abordat. Datorită bloggului m-am îmbogățit sufletește prin energia și gândurile pe care voi mi le transmiteți zilnic, prin articolele pe care și eu le citesc pe blogurile voastre. 

Un blog e o poveste, e viața unui om spusă mai vesel, mai trist, mai optimist, sunt bucăți de suflet cântate în cuvinte. 

Pentru mine, blogul meu a ajuns să facă parte din rutina zilnică, a devenit o dependență care îmi curge prin vene. Probabil alții nu pot trăi fără cafea, tutun etc, eu nu pot trăi fără să scriu pe blog.



VĂ MULȚUMESC PENTRU CEI TREI ANI FRUMOȘI!





9 comentarii :

  1. la cati mai multi ani si mult spor la scris! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa dependenta. Poate cea mai frumoasa. :) Noi iti multumitm pentru caldura si prietenia ta, La multi ani acestui blogusor, sa creasca mare si infloritor! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine zis cu dependenta! Sai ai multe satisfactii cu blogul si de-aici inainte pentru ca ai muncit mult si meriti asta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga mea, ii doresc blogului tau viata lunga! Imbratisari! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani si ma bucur ca sunt alaturi de tine la aceasta aniversare. Imi place ceea ce faci! Te pup

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...