duminică, 1 noiembrie 2015

OOTD-Little black dress

Dragele mele, acest început de noiembrie se dovedește destul de răcoros, dar plin de soare.Sunt o ființă solară și iubesc soarele, iar vremea mohorâtă mă indispune.

Iubesc în egală măsură non culorile. Am avut o lungă perioadă când purtam mai mult alb și negru.Între timp, garderoba mea a prins culoare și am uitat de primele mele iubiri.

Tânjeam după o rochie neagră de foarte mult timp,căci aveam toate culorile doar neagră,nu.Astfel că mi-am comandat de pe Dresslink.com o rochie neagră cu mâneci scurte și un sacou care se asortează.


Îmi plac mult hăinuțele comandate de pe dresslink, sunt de o calitate foarte bună.Nici nu mă gândeam că vor fi atât de elegantă combinația. Iubitul meu mi-a spus: Wow, mergem la nuntă?

Cred că e o ținută care merge pentru o seară la un restaurant, sau chiar la un eveniment de genul nuntă, botez sau cocktail.


AM PURTAT/I WORE:




pantofi, geanta-random






Rochia neagra model sirenă mă duce cu gândul la o rochie retro, dar pot spune că m-am îndrăgostit de acest model.Mă tentează să o comand și pe varianta roșie. Mărimea este L, am ales L, pentru că am văzut pe site că mărimea în partea de sus nu mi se potrivea,deși cred că și M era ok. În partea de sus mi-a venit foarte bine, în șolduri a trebuit să o retușez foarte puțin. La spate se închide cu fermoar. Îmi plac mult și florile din partea de sus, îi dau un look mai altfel. Se așează foarte bine pe corp, este o rochie care are ceva special, îmi place și lungimea. Materialul este poliester, dar nu este subțire, nu se vede nimic prin ea,e chiar OK. Prețul foarte mic 7,60 $.









După ce am înghețat puțin de dragul ședinței foto, am luat sacoul pe mine. Mărimea este L, nu este deloc modificat, eu de obicei port S sau M, dar mare atenție când studiați mărimile, căci de mult ori sunt diferite de la haină la haină. 





Nasturii sunt doar de decor, nu se închid. Are nasturi și pe o parte și pe alta, și 2 flori negre de efect. Mânecile sunt ușor bufante, la fel, mă duce cu gândul la un model care se purta acum ceva timp. 






La spate are o fontă tare simpatica.Sacoul îl găsiți și pe alte variante de culori.



Pe Dresslink, transportul nu este gratuit, dar având în vedere prețul mic al hainelor, de 20$ îți poți cumpăra lejer 2-3 haine și să plătești și transportul.Este și o categorie cu haine care au transportul gratuit.

Sper că vă place ținuta mea, vă aștept părerile, cu drag!




12 comentarii :

  1. Foarte frumoasa ținută, iti sta super :).
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place! Imi place outfitul tau elegant. Rochia iti vine perfect si contrastul alb negru este potrivit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E o tinuta pe care cred ca oricine ar purta-o.Pupici si multumesc mult!

      Ștergere
  3. Ma faci sa rosesc, am mai pus pe mine :)) Pupici, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochia este chiar foarte frumoasa prin croiala si detalii, ti se potriveste. O alegere inspirata!
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma gandeam sa fie atat de faina din toate punctele de vedere. Pupici,multumesc mult.

      Ștergere
  5. Foarte frumoasa rochia, cu negru nu poti da gres niciodata! :) Te pup!
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...