luni, 30 noiembrie 2015

OOTD-Lady in red

Hey, hey!!Ce faceți. dragele mele!Dar,voi, dragii mei? La mulți ani celor care azi își serbează ziua de nume.Vă era dor de o postare de tip outfit of the day?

A trecut ceva vreme, că parcă și culorile au fugit din poze. 

 Dar cum este o zi festivă, și soarele și culorile au revenit, poate de dragul acestei ținute și a ședinței foto înflăcărate.
Iubesc culorile, îmi place să mă îmbrac colorat, iar când port roșu parcă ziua mea e mai energică, mai plină de viață. Nu degeaba se spune că roșul, culoarea sângelui, ne energizează, creându-ne o stare de bună dispoziție.


AM PURTAT/I WORE:




PANTOFI-random



Rochia roșie este perfectă.Este mai frumoasă decât îmi imaginam. Mărimea este M, dar pe site-urile asiatice diferă puțin mărimile față de cele europene, de aceea când faceți o comandă, trebuie să vă uitați la fiecare produs în parte, căci diferă și de la produs la produs.

Rochia este comandată de pe site-ul Wholesalebuying.com.Prețul de 5.24$ este mai mult decât accesibil. Transportul nu este gratuit, se calculează pentru fiecare produs în parte, se poate vedea la Estimated Shipping Fee,dar având în vedere prețul mic al hainelor, prețul transportului se compensează oarecum.






Îmi place că se așează foarte bine pe corp, are și câteva pliuri, am ales-o și pentru modelul asimetric.O găsiți și pe alte culori. Referitor la material, pe site scrie Cotton Blend, deci un fel de bumbac în combinație cu altceva, cert este că este un material destul de grosuț, nu se vede nimic prin rochie, în concluzie îmi place, îmi place, îmi place.




Așa cum ați observat în imaginea alb-negru, ținutei îi lipsește o vestă de blăniță artificială.
Vesta este tot de pe site-ul Wholesalebuying și pot spune că deși este prima mea vestă de genul, nu regret alegerea făcută. Este adorabilă! Pe lângă faptul că este foarte călduroasă, se potrivește cu multe piese vestimentare.Nu este nici foarte lungă, se prinde în față cu un mic cleștișor. Am primit multe laude la adresa ei.


Vesta costă doar 5.11$,iar împreună cu rochia și cu tot cu transport am plătit cam 22$.

Geanta ați mai văzut-o în alte postări, nu am ce să îi reproșez, căci am tot purtat-o în ultima vreme și se prezintă ireproșabil.Despre bijuteriile purtate o să vă povestesc în altă postare.


-puteți vedea și Dunărea :)
Cu sau fără vestă, vă urez o zi minunată!

VĂ PLACE ȚINUTA MEA? 
CARE PIESĂ VESTIMENTARĂ VĂ ATRAGE ATENȚIA ÎN MOD DEOSEBIT?


7 comentarii :

  1. E o tinuta faina! Rosu si negru favoritele mele! :) Si geanta-mi place, si-mi place ca exista posibilitatea de a monta o toarta lunga (cel putin asa pare in foto) - imi place sa am mainile libere. :)
    Bratara am remarcat-o din chiar foto alb-negru! Sunt ca ciorile: tot ce straluceste imi atrage atentia. :)
    Seara frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cata explozie de culoare! Si ce bine te incadrezi in peisajul de toamna. Iti sta foarte bine in rosu, iar tinuta este minunat completata de acea vestuta neagra. Drept sa-ti spun visez si eu de ceva timp la una asemanatoare. :D
    Totul mi-a atras atentia. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte draguta rochia. Te prinde foarte fain rosul. Imi place geanta e dementiala. Si bijuteriile sunt frumoase, dar nu cred ca as purta o bratara asa de lata la rochie cu mancea lunga. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoasa, zilele astea cred ca voi face și eu un ootd :). Imi place rochita foarte mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce frumos iti sta rochita, imi place mult!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...