sâmbătă, 17 octombrie 2015

OOTD-Black, red and a touch of white

La noi, de vreo 2 săptămâni e înnorat, plouă aproape zilnic, iar temperaturile sunt atât de scăzute de zici că a venit iarna.Recunosc toamna doar după frunzele căzute și cerul înnorat căci altfel, aș zice că e început de iarnă după temperaturi.

Tinuta de azi, e potrivită pentru toamnă, doar cu un palton pe tine, căci bluza este tare frumoasă, dar e cam subțire. Am primit deja multe complimente pentru această bluză, partea albă dantelată, cu mărgele albe, face dintr-o bluză neagră aparent banală o piesă de rezistență.


AM PURTAT/I WORE:



pantaloni, pantofi, cercei-random


Am tot așteptat soarele, în speranța unor poze mai reușite, căci, aparatul meu foto nu e atât de performant,bine că am ieșit la pozat,căci azi plouă cu găleata.

Bluza și geanta sunt comandate de pe site-ul Wholesalebuying. Transportul nu este gratuit, dar în 19 $ m-am încadrat să plătesc și transportul. Prețul transportului se vede în dreptul fiecărui produs la Estimated Shipping Fee.Sunt foarte mulțumită de calitatea produselor și de prețuri, au niște prețuri foarte, foarte mici.

 Nu știu dacă se observă, dar partea dantelată a bluzei are nasturi-mărgele, care desigur se pot deschide și puteți purta bluza mai decoltată. Iar din loc în loc sunt aplicate mărgele.Mărimea este Asian L.Îmi vine perfect, îmi place mult această bluză, nu îi găsesc defecte.













Geanta roșie este superbă, se poate purta și pe umăr. Mă așteptam să fie mai mare, dar cred că sunt doar eu obișnuită cu gențile gen mall :) Mi-am dorit de mult timp acest model de geantă, nu regret alegerea făcută, căci este de o calitate foarte bună.O găsiți și pe alte culori. La genți și încălțăminte, transportul costă mai mult, dar geanta cu tot cu transport a costat vreo 11 $





VĂ PLACE ȚINUTA MEA? 

VĂ AȘTEPT IMPRESIILE,cu drag!


5 comentarii :

  1. Imi place tinuta ta...imi place tare mult cu le-ai asortat nchiar iti sta bine si te prinde bine cu rosu si negru...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase alegerile tale, dar imi place mult varianta nude pentru bluza..

    ...din nou spun ca esti o bijuterie de fată..

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place foarte mult geanta si pantofii :), sunt superbi si ai mare dreptate doar culorile frunzelor ne mai spune ca este toamna :)

    RăspundețiȘtergere
  4. foarte frumoasa tinuta, imi place foartemult combinatia

    RăspundețiȘtergere
  5. Super eleganta tinuta <3,imi plac mult pantofii <3

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...