miercuri, 3 decembrie 2014

Vrei skiuri, uite aici!

DIN CICLUL DENIS, pericol public pe skiuri :))

,,Mami, mami, eu vleau ca Moșul să-mi aducă o titichetă.

Bubu, mamă, dar afară e zăpadă, nu mai e vremea de mers cu bicicleta.Ești sigur că asta vrei?

Da, vleau o titichetă.Și mai vleau și o mașină, puzzle, lego cu lechini(rechini), stație de pompeli(pompieri)...și lista poate continuua.''

Cam asta ar fi o parte din lista lu fiu-meu.Ați înțeles ceva? Eu am înțeles că vrea tot magazinul de jucării.

Bubu al meu știu că își dorește de mult timp o bicicletă pentru că cea pe care o avea a clacat în mod misterios, probabil firma Made in China și-a spus cuvântul. Ce-i drept, ne-a ținut aproape un an, dar se putea și mai bine.


Copiii vor multe, al meu vrea și mașină, și lego, și puzzle, și bicicletă și skate, offf..și tot felul de minunății.Avalanșa de jucării din magazine, din reclame, face ca pretențiile copiilor să crească.

Moșule, ai notat? O BICICLETA! Și restul...când câștigi la Loto!

Am dat un search la prietenii mei de pe biciclop.eu, de unde tot visez să cumpăr o bicicletă pentru Bubu, și am aflat că sunt în urmă cu noutățile. Ce biciclete, acum sunt la putere ski-urile și skateboardurile.Hmmm, care va să zică site-ul de biciclete și-a lărgit sfera și acum găsiți online schiuri, clăpari și alte chestii interesante pentru practicarea sporturilor de iarnă.

Nu știu să schiez, nici nu aș încerca, cred că mi-aș rupe vreun picior, sau, două :), dar vă las pe voi, pasionații de sporturi de iarnă să dați o raită prin magazinul online de skiuri. Eu sigur aș fii spaima tuturor instructorilor de ski. Un fel de DENIS,pericol public pe skiuri, nu mai rău decât tanti de mai jos, cred :))
Valeu, muică.... Cum mă opresc?
sursa:fny.ro

Nu știu eu foarte multe despre ski, dar știu sigur că vă trebuie o cască de protecție, care uneori e salvatoare, în cazul unei accidentări grave.



cască de protecție pentru fetițe.Ce faină e!! E PINK!!!


Iarna e frumoasă, nu sunt fană acest anotimp, dar tânjesc după o vacanță la munte, să îmi încarc bateriile și să mă dau și eu cu sania!



CINE E FAN SPORTURI DE IARNĂ, SĂ STRIGE PREZENT!!!

3 comentarii :

  1. Hai ca m-am amuzat putin cu fotografia asta. Tipa pare oricum destul de initiata ! Cat despre mine... mi-a cam trecut vremea .:)

    RăspundețiȘtergere
  2. ce nebunatica esti si ce haioasa e tantia aia pe skiuri :))

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...