duminică, 28 decembrie 2014

The most wonderful fairytale?


A început să ningă și la noi, prin Oltenia. Nu îmi place iarna decât atunci când sunt în concediu și nu sunt nevoită să merg prin frig prea mult timp.


Dacă aș fi într-un astfel de loc ca cel de mai sus, probabil mi-ar plăcea iarna, și mai ales mi-aș oxigena plămânii infectați de răutățile din jurul meu.

Nu vreau să mă plâng din nou de viața mea, am parte din nou, de sărbători la fel ca și în anii trecuți. Unii au parte de noroc, alții doar de dezamăgiri. Să nu îmi spuneți că norocul ți-l faci singur, căci al naibii de noroc mă urmărește, mă urmărește și când colo, se duce la alții.

Am învățat că viața nu e o poveste de basm deși sunt voci care spun că viața e cea mai frumoasă poveste de basm. Probabil cei care spun asta,sunt un pic high :))


Da, aveți dreptate, viața e așa cum ți-o croiești, sau nu, habar nu mai am, oricât aș încerca să îmi pun ordine în gânduri, ele dau năvală haotic peste mine.
M-am hotărât să scriu...am multe chestii scrise, nu am avut curajul să le public, dar cum nu am vreo altă ocupație, încerc să scriu..mai știți, poate zace în mine vreo Margaret Mitchell, sau Sandra Brown...:))


10 comentarii :

  1. Nici mie nu imi place iarna, favorizeaza gandurile negre, parca nu prea mai vezi iesirea din unele situatii. Sper sa nu se prelungeasca anul acesta prea mult frigul!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iata ca eu sunt dintre cei care nu sustin ca norocul si-l face omul cu mana lui. Si cred ca tarie ca avem mare nevoie de el ca sa fim fericiti. Ma duc sa citesc si articolele anterioare ca sa aflu care mai e starea ta de spirit, ce s-a mai intamplat prin viata ta in perioada in care am lipsit. Acum ca am revenit totul e sub control. >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ai revenit, draga Nice. Sunt intr-o stare totala de deprimare, nu stiu cum am sa imi revin, iti multumesc ca te gandesti la mine.

      Ștergere
  3. Poza ta este superbă Ella!
    Nici eu nu iubesc iarna,nu suport frigul!
    Îți doresc o seară frumoasă,draga mea!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vezi?Eu daca nu sunt obligata sa ies afara ,ma duc singura la zapada cateva ore.

    RăspundețiȘtergere
  5. peisajul asta e de basm. La Bucuresti incepuse sa ninga acum a dat-o pe ploaie deci ...tot mocirla si maine

    RăspundețiȘtergere
  6. cheer up! curcubeul nu poate exista fara o ploaie sanatoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine că a nins de Sărbători. Măcar mai stăm pe acasă şi nu trebuie să "înotăm" prin zăpadă, în fuga spre servici.
    Numai bine şi zile frumoase! :-)

    RăspundețiȘtergere
  8. iarna este minunata, atunci când ninge, atunci când avem zapada! Trebuie doar sa te îmbraci corespunzator si în plimbarile tale sa încerci sa decoperi mici amanunte... Bucuriile mici dau farmec vietii. Nu mai astepta sa se întâmple minuni in viata ta. Incepe sa te bucuri în fiecare zi ca esti sanatoasa, ca baietelul tau râde zgomotos, ca sunteti împreuna!
    Este ultima zi de luni din acest an, bucura-te de ea! te îmbratisez

    RăspundețiȘtergere
  9. si mie tot in vacanta imi place, mai ales ca locuiesc la mare si din cauza aerului sarat, cand ninge se transforma intro chestie neagra si urata :(

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...