luni, 29 decembrie 2014

Poftiți la hanorace

E sfârșit de an, aș vrea să vă spun că viața mea e roz, dar nu este, de fapt viața cui este roz, poate a lui Barbie și Kent, încerc, însă să văd lucrurile așa cum sunt ele și să merg mai departe.Viața nu e roz, dar o putem face noi, pink.
Ce spuneți de hanoracul de mai jos?

Eu una nu prea am hanorace în garderobă, datorită meseriei mele la care sunt nevoită să mă îmbrac elegant, dar mi-aș dori să am, ca să mă pot îmbrăca în timpul liber cu așa minunății.
Cred că și Barbie ar fi geloasă pe atâta roz?






GET OVER IT...sau mai pe scurt un hanorac cu un mesaj de genul  Nu imi pasă ce crezi, eu ma simt foarte bine în pielea mea și îmbrăcata astfel.







Dacă vă era dor de Minnie, de copilărie,  acest simpatic hanorac vă stă la dispoziție
 O să îl adaug și eu pe my wish list pentru anul care vine.
 click aici


                                                                   



Îmi e dor de copilărie, e ciudat sau nu, dar uneori mi-aș dori să fiu din nou copil. Un hanorac tip Panda cu sigur te duce cu gândul la copilărie și inocență. 

click aici









Vedeți oferta completă de hanorace, doar cu un click pe imaginea de mai jos.

Hooded Sweatshirts Sale!

Sweatshirts Want To Be Your Sweetheart!

Extra US$5 OVER US$48!

Code:sweatshirt5

Extra US$15 OVER US$98!

Code:sweatshirt15

5 comentarii :

  1. Le-as purta prin casa, sunt super-dragute! Nici eu nu port asa ceva la serviciu, poate in timpul liber. Imi place ultimul mai ales.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am mai multe.Le port la gradina,prin casa s-au la padure.Imi plac mai mult cele cu fermoar .Sunt mai comode.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum spune Flori, imi par si mie mai practice cele cu fermoar, dar nu ma dau deoparte nici de la acest model. Am vazut ca exista si varianta pe alb, ca alternativa la cel roz (dar e mai frumos acesta ales de tine), la fel la ursul panda. Pe toate le-as purta, cu exceptia celui de-al doilea - nu stiu de ce n-a reust sa-mi intre in gratii acest gen de print (au mai existat niste bluzoane, pe roz, cu ceva asemanator).

    Pupicei, Ella!
    In noul an, cele bune sa se-adune!!! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Primul imi place cel mai mult, mai practice sunt cele fermoar, am unul si asa si il port in calatorii. La tinute cat mai comode. xoxo

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...