vineri, 5 decembrie 2014

Laptopuri second hand


Omul gospodar își face iarna, căruță și vara, sanie.  Orice gospodină se asigură că își face din timp provizii pentru iarnă. Cumpără gogoșari, castraveți, știe când să pună varza la murat, când să facă zacusca.
Mama mea este cea mai bună gospodină, parcă e setată pe provizii. Are un ceas biologic care îi spune când să facă zacusca, când să cumpere castraveții. Mama mea a prins o altă perioadă,când totul se făcea în casă. Acum, nu multe gospodine se pot lăuda cu zacuscă făcută în casă sau murături. Eu una, am mare noroc cu mama mea, căci stau foarte prost la capitolul provizii.

Dar stau foarte bine la capitolul provizii electronice. Eu sunt expertă în chestii de tehnologie. Mama, cu murăturile, eu cu laptopurile.

Ca să știi de unde să te aprovizionezi, trebuie să cunoști piața. E o adevărată piață de electrocasnice, așa că eu am dat o raită la ABD Computers de unde mă pot aproviziona cu tot ce am nevoie în materie de IT.

Așa am aflat de oferta la laptopuri second hand. Mi se pare o variantă destul de bună, mai ales când vrei ceva ieftin, te grăbești și chiar ai nevoie de un laptop, pentru că cel vechi a clacat misterios. În plus la fiecare laptop second hand garanția e 1 an.

Laptopul de mai jos costă 499 ron, are transport gratuit, și garanție 1 an.




click aici pentru mai multe detalii despre laptop.

Pentru fanii calculatoare, găsiți soluții ieftine și pentru achiziționarea de calculatoare second hand,

Anul trecut am reparat calculatorul si am dat peste 500 ron, acum deja mi-e necaz că la banii aceia puteam lua fie un laptop sau calculator. Să nu vă spun, că cel care l-a reparat,, nu prea s-a priceput și pe vară, iar s-a stricat.
De exemplu, calculatorul de mai jos e 499ron, are transport gratuit și garanție.


click aici pentru mai multe detalii despre calculator

Poate dar nu știați,dar ABD Computers oferă 10 reducere elevilor și studenților, doar arătați carnetul de elev student la cumpărare sau dacă cumpărați online, trimiteți carnetul scanat.

Eu știu de unde o să mă aprovizionez cu electrocasnice.
VOI?



5 comentarii :

  1. Stiu de unde sa ma aprovizionez dar... :)))
    In Belgia (de ex) poti cumpara un computer nou cu 400 euro si in pret intra monitor, tastatura, mouse si soft-ul strict necesar (mi-a spus o amica, cand cu faza ultimului colaps al PC-ului meu).
    Multumesc pentru info! Stiu exact ce-nseamna cand un PC clacheaza misterios! :))
    Zile fericite sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi am bagat bani in calculator pana am constatat ca mai bine cu unul nou. Ce sa-i faci! E ca la masina, tot trebuie sa investesti...

    RăspundețiȘtergere
  3. de multe ori calculatoarele second de la noi sunt de fapt resigilate din afara si sunt foarte bune

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...