duminică, 21 decembrie 2014

Cu sau fără port-bebe?


Când Bubu era mic nu era moda cu port-bebe-ul, sau poate eram eu, în urma cu noutățile, pe vremea aceea nu aveam nici blog, nici Facebook ca să mă ,,curentez'' cu noutățiile din toate domeniile.

În ultima vreme, am văzut multe mămici, ba chiar tătici purtând bebele în acel marsupiu super fain.

Dacă stau și mă gândesc, e o variantă foarte bună, mai ales că eu, ca o fraieră, am cărat bebele în brațe, ba chiar și căruciorul, plus plasele de cumpărături mult timp, de zici că eram Houdini. Mă mai mir de ce am probleme cu spatele.

Port-bebe-ul este recomandat pentru bebelușii începând cu vârsta de 0 luni,deoarece acestea  sunt prevăzute cu inserții speciale care să susțină coloana și capul micuțului tău. Port-bebe-urile nu sunt un pericol pentru sănătatea copilului dvs, dar trebuie să fiți foarte atenți de unde cumpărați un astfel de ajutor, pentru că sunt multe ,,falsuri'' pe piață.

Pe scutecila.ro am găsit port-bebe-uri de calitate, care au toate elementele de siguranță pentru sănătatea copilului dvs.

Port-Bebe Marsupi Plus se poate folosi din prima zi de viață până când bebelul ajunge la 15 kg, oferă susținere perfectă pentru bebe și asigură sprijin ajustabil pentru căpșorul celui mic.


Avantajul unui astfel de dizpozitiv, e faptul că bebele tău va fi mereu lângă tine, că te va simți aproape, mai ales în perioada când are cea mai mare nevoie de tine.Ajută-l să descopere lumea din jurul lui, fii lângă el, pentru că nu te vei mai întâlni cu astfel de momente. Timpul trece repede și nu îți vei da seama când copilul tău e deja prea mare pentru port-bebe.Parcă îmi pare rău că nu am folosit și eu un port-bebe, nu e timpul trecut, poate vine o bebelină în viitorul apropiat :)

Un alt avantaj e faptul că un port-bebe e util atunci când mergi la cumpărături, deoarece vei avea mâinile libere, scapi de corvoada căruțului incomod, nu mai trebuie să cari și căruciorul și bebele și plasele de cumpărături. 

Pentru plimbările în parc e cu atât mai recomandat un port bebe, cu cât dacă vei poziționa copilul cu fața către direcția de mers, acesta va descoperi lumea din jurul tău, alături de tine, iar tu îi poți explica tot ceea ce vede.E recomandat să le vorbim bebelușilor, astfel vom avea bebeluși mai inteligenți.

Vă las să vă inspirați de pe site-ul scutecila.ro


EU ALEG PORT-BEBE-UL? VOI?




11 comentarii :

  1. Mă chinuiesc de câteva zile să găsesc articolul perfect pentru ideea asta... Cum ceasul ticăie spre deadline...cred că va trebui să mă decid... :-D

    RăspundețiȘtergere
  2. Drept sa spun, nici eu nu am folosit un port-bebe, marsupiu sau mai stiu eu ce ...si fiica mea are un an si aproape 8 luni, deci nu asa mult. Cu toate acestea, mi-ar fi placut, in anumite momente, sa am mainile libere si sa o am pe ea langa mine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ella!
    Văzând poza cu bebe și mama lui,mi-am amintit de nepoțelul meu,
    în curând face șase anișori!
    Duminică frumoasă,draga mea!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Azi, dimineata in kaufland am vazut o mamica cu asa ceva...si, se simtea bine micutul:)

    Seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am avut si eu portbebe pentru Dragos dar pana m-am gandit eu sa-l folosesc ia ramas mic. Acum regret pentru ca as fi avut cu siguranta mai multa mobilitate.

    RăspundețiȘtergere
  6. De mic am fost fascinat de canguri! Mi se parea genial modul in care-si carau puii in punguta de la burta. La un moment dat chiar m-am intrebat de ce oamenii nu fac la fel...
    Si pe principiul "mai bine mai tarziu decat niciodata":
    Traiasca port-bebe-ul! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Stiu cum e fara port bebe..si eu am avut aceeasi problema cu Bibi, carat carucior, carat bebe, carat cumparaturi, de la etajul 3 :) Acum e mai mare dar tare bine mi-ar fi prins. Dragut articol! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca intr-o buna zi... imi vor fi de folos unele sfaturi. :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am primit unul mai tarziu, n-am dus mult copilul, iar cel mic ii rodea bareta. Dar ne-am distrat prin casa. Recunosc ca este util!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am avut sling cu inel si a fost util!uneori chiar nu ma descurcam fara!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...