vineri, 19 decembrie 2014

Când visele devin realitate..mobila mea de vis


Visez, încă, visez la o casă a mea. Deocamdată este imposibil să ajung la performanța de a-mi cumpăra casa mea și singura modalitate viabilă e să stau în continuare cu părinții mei sau să mă mut cu chirie.Așa că aleg varianta A,deocamdată.Visele nu mor niciodată, ard latent în mine, și sper, sper că într-o bună zi voi avea casa mea.Aștept să mai îmi crească salariul, să pot lua un credit mai mare de la bancă :)),căci o doamnă mi-a spus ironic acum câțiva ani, când am vrut să fac împrumut, că să vin peste câțiva ani când o să îmi crească salariul...hmmm..ce ți-e și cu nesimțirea unora.De parcă ar fi fost vreo posibilitate să îmi crească salariul cu 1000ron :))


Dacă ar fi să am căsuța mea fie ea cât de mică, poate fi și o garsonieră, mi-ar plăcea să o decorez cât mai frumos posibil, să îmi pun amprenta asupra casei, să fac dintr-o simplă casă un cămin adevărat.

Dormitorul e cel mai important pentru mine, aici ne petrecem cea mai mare parte din timp așa că mobilierul de dormitor trebuie să creeze un spațiu relaxant, armonios, și mai ales aerisit.

Am admirat mereu paturile cu baldachin mi se par desprinse parcă din poveste, așa că am avut surpriza ca pe site-ul mobila-ghencea.ro să găsesc unul.Patul de mai jos mă duce cu gândul la cartea O mie și una de nopți, la Seherezada, care pentru a salva viata ei și a celorlalte sclave, găsește o metodă inedită de a-l acapara pe rege: poveștile..Nu așa încep și cele mai frumoase iubiri..cu o poveste?



Dacă dormitorul e important, și bucătăria trebuie să fie amenajată într-un mod cât mai plăcut.Sunt adepta spațiului, nu îmi place să văd o aglomerație de mobilă aranjata alandala.Știți ce mai iubesc?Mesele în familie. Sunt un bun prilej de a discuta, de a depăna povești, întâmplări pe care le-am întâmpinat de-a lungul zilei.Îmi amintesc în copilărie când ne adunam seara la masă toți, și vorbeam câte în lună și în stele.

Imaginea de mai jos, reprezintă un stil simplu și frumos despre cum ar trebui să arate masa din bucătarie. Scaunele de bucatarie sunt tapițate, astfel că dacă se vor murdări se pot șterge cu o cârpă umedă.

Pentru sărbători, când ar veni în vizită părinții, prietenii, frații, surorile și alte rubedenii, aș alege masa extensibilă  de mai jos.
Dimensiuni 160x90x76
Extinsa 220x90x76



În speranța că v-am bucurat sufletul cu aceste frumuseți de mobilă, vă doresc ca toate visele voastre să devină realitate, inclusiv să vă decorați casa cu mobila mult visată.





7 comentarii :

  1. Ma imaginez cu usurinta citind in patul ala pentru printese :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa mobila aleasa...Bunul Dumnezeu sa iti ajute sa ai casa ta ,mobilata potrivit stilului tau! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. M-aș simți ca o prințesă în patul acela! Foarte frumoase alegerile tale iar peste ani să le vezi în realitate la tine acasă! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Baldachinul creeaza multa intimitate, te simti ca intr-un cuib. Si mie imi place. Nu gasesti pat cu baldachin oriunde!

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, parca mi-ar placea si mie un astfel de baldachin, sa ma cuibaresc acolo cu iubita mea!

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place articolul e interesant si da imi place sa visez

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper sa iti indeplinesti dorintele si sa fie ceva mai mari ca o garsoniera!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...