marți, 16 decembrie 2014

Cadouri haioase de top..top-cadouri


Sărbătorile vin cu pași repezi, pregătirile de Crăciun sunt în toi. Parcă aud în surdină pe Fuego cu ale lui colinde, sau e doar mintea mea dornică de lâncezeală?

Sunt în urmă cu toate : de la curățenia casei, până la cadouri, cumpărături de Crăciun și alte minunății. Anul acesta ca și-n toți anii de până acum, vorba lui Creangă, n-am fost mai ocupată. Voi aveți timp, căci eu simt că nu mai am timp de nimic, mai ales de când mă implic în diverse proiecte pe blogosferă?

Noroc cu magazinele online care sunt pline de oferte și au multe idei de cadouri. Pe top-cadouri.ro, am găsit atâtea idei geniale de cadouri și toate la prețuri foarte bune, încât nu știu pe care să le aleg.


Mai jos aveți câteva idei de cadouri cu bani puțini.

Pentru mine, o să aleg niște magneti antistres ca atunci când sunt stresată să mă joc cu acești magneți. Recomand acești magneți și șefei mele, poate așa se mai calmează și ea, și nu mai țipă la noi.Poate mă îndur și îi comand și ei unul.Poate :)

Sunt multe idei de cadouri haioase pe site, perfecte pentru fiecare persoană.  Pentru masculul casei, acest tricou cu mesaj e genial. 



Pentru cei sau cele mai curajoase, se recomandă acest clopotel :))

Ce declarații, ce mese romantice, doar sunați din clopoțel și gata!!
Aveți grijă, dragi bărbați. să nu vă prindeți iubita într-o fază proastă și să arunce cu clopoțelul... drept în capul vostru :))


Dar pentru că vine Crăciunul, și trebuie să fim mai buni,iată și câteva idei de cadouri de Craciun

Mos Craciun pentru sticla sau servetele haioase de criza sunt doar câteva exemple pentru surprizele de sub bradul de Crăciun.
Te plângi că nu ai bani, îți vine să urli cînd vezi fluturașul de salariu, ei bine, am soluția pentru tine. 
Șervețele de mai sus, te vor scoate din criza...de răceală.



4 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...