luni, 6 octombrie 2014

Se poartă negrul...


Am zile sau perioade când prefer o anumită culoare la haine şi automat la accesorii, cred că de multe ori culoarea e în concordanţă cu starea mea de spirit. 

Aseară mi-am făcut unghiuţele cu negru, şi ca sa nu pară prea emo, uitaţi ce le-am făcut.


Oja e Kallos, se găseşte în Farmacii, iar pe 3 degete am lipit abţibilduri care se găsesc la orice magazin de cartier. 
La sfârşit, am aplicat un lac incolor, ca să nu se dezlipsească floricelele :)



Postarea participă la BUNĂ DIMINEAŢA, SOARE!

SĂ AVEŢI O SĂPTÂMÂNĂ MINUNATĂ!



8 comentarii :

  1. mie nu prea imi place negrul, cum nu imi plac nici culorile tari dar oricum arata mai dragut cu floricele decat simplu

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mi-am lacuit niciodata unghiile cu altfel de culoare decat rosu si alb, in toate nuantele. Prefer lacurile pale... consider ca nu ma identific cu altfel de culori. Dar admir la alte persoane avangardismul! Le sta bine si cu verde si cu albastru si cu unghii negre! Trebuie sa iti sada, cum se zice! Daca iti place tie, cred ca cei din jur accepta, pentru ca face parte din sarmul tau, eu asa cred.
    Modelul tau cu floricele albe e dragut! Sper sa tina macar o saptamana, sa nu fie munca degeaba.
    O zi placuta sa ai!
    PS: genul acesta de reclama este super! Iata, ai folosit produsele despre care vorbesti si ne-ai prezentat experienta ta vizavi de acestea. Nota 10!

    RăspundețiȘtergere
  3. Săptămâna trecută și fiica mea și-a făcut unghiile cu ojă neagră ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi acum va faceti unghiile cu tot felul de culori,pentru ca sunt pe piata si la o mana tanara sta bine..Noi optam pentru alea vechi cu care ne-am obisnuit ,pentru ca mana e eticheta varstei,dupa mine.Eu mai nou am trecut de la roz si nuante natur la rosu,parca nu arata rau.O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu marturisesc ca mi-am dat o data cu o oja de culoare riz prafuit-bej care-mi placea ff mult la degetele de la picioare. Dar pana la urma nu am indraznit sa ies din casa asa, (nici macar incaltat), si le-am sters repede ! Oricum culoarea mi se paruse mai frumoasa asa de una singura decat mi s-a parut ca-mi statea mie pe unghiile de la picioare ! Cand eram mic, mie mi-a mai dat mama cu lac pe unghiile de la mana, dar nu cu oja colorata si tin minte ca imi placea mai mult cum mirosea acetona cu care stergeai unghiile desi in acelasi timp o consideram o substanta periculoasa pt ca vazusem semn pus pe ea ca e inflamabila si o manipulam asa de parca eram Niels Bohr umbland cu plutoniu...zau, vazusem niste dcumentare din astea cu oameni de stiinta mascati si echipati special (desi spre rusinea mea nu am intrat in panica atunci cand a fost accidentul de la Cernobal ca inca nu intelegeam eu prea bine ce e aia radioactivitate, era la nivel de povesti de sf pt mine, dar oricum eu voiam sa fiu serios daca era vorba de umblat cu substante periculoase chiar in apartamentul nostru !)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoasa manichiura ta, Fairy. :) Love it. Mai ales ca tot spre nuantele inchise m-am orientat si eu lately. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Se poarta, si eu uneori, asa cu floricele nu mi-am facut, arata tare dragut!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...