duminică, 5 octombrie 2014

Poveste de dragoste


Mergea pe stradă, nu ştia încotro să se îndrepte şi ce să facă. Era pierdută, simţea că totul nu avea niciun sens, că timpul se oprise în loc atunci când îi spusese: Gata, s-a terminat!

Ce uşor se despart unii oameni de alţi oameni, cum poţi trece de la iubire la ură într-un singur ceas?
Nu ştia cu ce-i greşise acestui bărbat pe care îl iubise trup şi suflet vreo 2 ani de zile. Chiar nu ştia în acest moment, poate când va pune cap la cap toate cuvintele lui, îşi va da seama.

Era o zi de toamnă, când venise toamna aşa repede? Mai ieri, se plimba cu el pe faleza, admirând marea liniştită. Când venise toamna şi în sufletul ei? Era îmbrăcată sumar, plecase din casa în care locuiseră împreună fără să dea atenţie felului în care arată. FUGISE, de fapt, nu mai suporta să stea într-un loc în care avea atâtea amintiri şi toate o legau de el.

Se uită la ceas, dar nu văzu ora şi vru să traverseze strada. O mână puternică o trase înapoi, nu înţelese prea multe, dar realiză că o maşină era să dea peste ea.  

,,Hei, unde ţi-e gândul, era să mori! îi reproşă îngrijorat tânărul care o salvase''
,,Ce bine era, să mă fi lăsat''...şi plecă mai departe fără să-i mulţumească tânărului.''


Făcu câţiva paşi şi simţi că o urmăreşte cineva... Era acel tânăr.,, Ce vroia, se gândi ea?''

,, Dacă te-ai opri 5 minute, doar 5 minute..îi spuse el. Lasă-mă să te invit la o cafea, vreau să vorbim, uite e o cafenea aici aproape..Vreau doar să vorbim.''

Ea acceptă, nu ştia nici ea de ce accepta invitaţia unui necunoscut.

Din vorbă în vorbă, Maria îşi eliberă sufletul, îi povesti ce i se întâmplase, apoi trecură la alte poveşti de viaţă...şi la altele, fără să îşi dea seama cum trece timpul cu acest bărbat pe care află că îl cheamă Mihai..

.............

Maria şi Mihai se plimbau pe aleea unde acum vreo 5 ani se cunoscuseră. Intrară în cafeneaua, unde pierduseră timpul tot acum 5 ani.Maria scoase o cutiuţă mică, era ziua lui Mihai...

,,Iubita mea, ştii că nu trebuia.''
,,Ba trebuia,La mulţi ani, dragul meu, îi răspunse ea timidă.

Era un ceas Casio, un ceas pe care el şi-l dorea de mult timp.
Citii felicitarea emoţionat..,,Când te vei uita la ceas, să îţi aminteşti mereu că dragostea mea te însoţeste permanent.Cu drag,Maria''


click aici




Un sfârşit poate însemna un nou început. O uşă închisă o deschide pe cealaltă, o poveste frumoasă începe atunci când te aştepţi mai puţin, iar dragostea apare când nici nu gândeşti.



6 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...