sâmbătă, 4 octombrie 2014

Magazin online pentru pasionaţii de IT şi nu numai


E plin internetul de oferte de laptopuri, calculatoare şi alte gadgeturi. Se vede clar că trăim în secolul vitezei, dar nici chiar aşa! Nu sunt în ton cu noutăţile în materie de gadgeturi de ultima generaţie, sunt un pic antitalent în materie de tehnologie, dar asta nu înseamnă că nu mă pot documenta.

De mult timp râvnesc la un laptop,  am tot studiat magazinele, şi am ajuns la concluzia că magazinele fizice au preţuri exagerate faţă de magazinele online. 
Cum ştim să alegem magazinul care are cea mai bună ofertă? În primul rând studiem piaţa. Vreau să vă spun că în afară de mult cunoscutele firme de it, sunt MULTE magazine online care vin din urmă şi care au oferte mai bune decât cele la care li se face o publicitate intensă pe la tv.

Eu am găsit un magazin online it cu multe oferte la toate produsele. 

De ce aş alege acest magazin şi nu altul?

1.Sunt de 10 ani pe piaţă, au şi un magazin fizic unde se pot vedea produsele.

2.Toate produsele sunt originale, cu certificat de garanţie de producător.

3.Foarte important, atunci când primeşti coletul, poţi verifica produsul, iar în cazul în care nu îţi convine ceva, poţi returna produsul fără taxe suplimentare.

4.Plăteşti când primeşti coletul.

5. În Bucureşti, transportul e gratuit dacă ai cumpărat de 500 ron de la ei, şi în afara Bucureştiului, nu plăteşti transportul în cazul în care cumperi de 1000 ron de la ei.

6. Poţi cumpăra în rate.

De pe site-ul lor am navigat să caut un laptop pe gustul meu.

Am o întreagă listă cu produse pe care mi le doresc, dar mă opresc la acest laptop ASUS


Până câştig la loto, îi fac o scrisoare Moşului şi îl rog mult de tot ca pe lista lui să nu uite şi de o cameră foto Canon



3 comentarii :

  1. Daca vine mosul la tine cu un Canon, trimite-l si la mine cu unul!!! Nu ca n-as fi multumita de ceea ce am acum dar nu-mi strica sa am unul! O zi minunata iti doresc. Si sa dea Domnul sa primesti ceea ce-ti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce draguta e scrisoarea catre Mosul cel darnic. Sper sa fie generos anul asta sa-ti implineasca toate dorintele. Eu am nevoie ca de aer de un teleobiectiv. :D Dar nici un DSLR mai performant, mai avasant, nu mi-ar strica. :P

    RăspundețiȘtergere
  3. E un magazin online tare interesant, am vazut ca au chestii care m-ar interesa si pe mine. Nu se stie niciodata cand o pun de o comanda, numa bine. Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...