luni, 20 octombrie 2014

La trântă cu adrenalina în parcul de aventură Straja


Nu am călătorit prea mult la viaţa mea,dar am avut ocazia să ajung în Straja.
Straja este o staţiune micuţă din judeţul Hunedoara, la o aruncătură de băţ de Lupeni. Este o zonă frumoasă de munte, unde relaxarea e la ea acasă.
Recent s-a deschis aici, primul parc de aventură din judeţ. Nu am fost niciodată într-un astfel de parc, nici nu ştiu cu ce se mănâncă, dar privind imaginile şi documentându-mă puţin, îmi vine în minte un singur cuvânt: ADRENALINĂ!!!



Ideea unui astfel de parc mi se pare mai mult decât binevenită şi benefică pentru iubitorii de sport şi adrenalină. Să te caţeri pe tot felul de chestii, să fii la înălţime, să te dai cu tyroliana, să faci inima să pulseze cu putere, să inspiri aerul curat de munte, ar fi pentru mine o experienţă mai mult decât benefică. Cred că m-aş întoarce de acolo revigorată trup şi suflet, cu bateriile încărcate, pregătită să escaladez de data aceasta, orice obstacol întâlnit în viaţa cotidiană. Intrarea este 10 lei-copii, 15 lei adult, iar pentru grupuri-5 lei/persoană.

Nu m-aş sătura să mă duc doar o dată în acest parc minunat, aşa că mi-aş dori să stau măcar un week-end acolo, noroc cu Vila Alpin care e doar la câteva minute de mers de acest parc de aventură Straja, şi care în plus oferă servicii de 3 stele la preţuri foarte bune.Să nu vă mai spun că vila se află la 50 m de telescaun, şi este situată între cele două pârtii cu nocturnă. 


Aveţi ce face în Straja: parcul de aventură vă stă la dispoziţie, pârtie de ski este, aer curat-prezent, privelişte frumoasă-este, în două cuvinte: RELAXARE TOTALĂ!


Articol scris pentru SuperbBlog 2014


9 comentarii :

  1. Am avut si noi o tiroliana in Chindia! Nu a rezistat mai mult de un an! Acum au mai ramas doar ....urme!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că se deschid astfel de parcuri în toată ţara. Te poţi relaxa foarte bine, inclusiv cu copiii. Noi mergem la Comana, foarte aproape de Bucureşti (am scris despre asta în august) şi ne întoarcem fresh. :)
    Săptămână minunată să ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca acest parc de aventura de la Straja m-ar ajuta sa uit de frica mea de inaltime. Mi-ar placea tare mult sa-l vizitez si sa ma distrez. Frumos articol! Bafta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am fost in vara cu o prietena,de 30 de ani cred,si cu baiatul ei la Dejani,in Fagaras,langa Manastirea de la Sambata.O vedeam ca vroia si ea sa se joace si ii era rusine,dar n-am lasat-o pana nu a facut ce si-a dorit.E un mod de a te juca deosebit. O seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  5. copiilor mei le place la nebunie tiroliana, as fi incercat-o si eu, dar inca nu am gasit unde... Sper sa ajung in curand la Straja macar pentru cele trei tiroliene de acolo! bafta!

    RăspundețiȘtergere
  6. obisnuiam sa merg saptamânal cu fetele mele pe vremea adolescentei lor :) Tiiii cum trece timpul! Vreau sa zic, nu la Sraja, dar în parcuri omonime.
    O saptamâna minunata iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  7. locul asta la Straja e genul de loc in care nu te plictisesti nici vara nici iarna in vacanta la munte

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt curioasa ce pret au pe noapte la cazare, parcul mi-a facut cu ochiul!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...