duminică, 26 octombrie 2014

Jurnal de week-end 2


Salutare, dragii mei prieteni!

Sper că aţi avut o săptămână frumoasă. A mea nu a fost atât de bună, dar m-am obişnuit.
Culmea a fost când joi pe când mergeam la serviciu cu maşina, m-a buşit unul în spate.

 Nu am păţit nimic nici eu, nici celălălt şofer, însă eu m-am speriat groaznic. Bara din spate a maşinii e făcută praf, urmează să o facă. Nu am mai fost bună de nimic în ziua aceea. Nu ştiu cum s-a întâmplat.Ştiu doar că cel din faţa mea a semnalizat în ultima clipă că face stânga, eu am pus frână, şi cel din spatele meu, a intrat în mine.

Copilul e din nou răcit cu toate  imunostimulatoarele date, vitamina C, Luivac, ceai cu Echinaceea, aerosol,etc...îi curge nasul într-o veselie.

Vremea? Ce se întâmplă e toamnă sau iarnă? La Bucureşti ninge, la noi e frig de zici că e decembrie. Sigur e octombrie? Voi mai înţelegeţi ceva?

Starea mea sufletească nu e atât de bună. Fizic, am nişte dureri de spate care nu îmi dau pace. Aştept să văd analizele, posibil nişte nisip la rinichi, am mai avut probleme. De aceea am început să beau ceai renal, la greu.Parcă aş fi o babă :))

Serviciul..merge, dar îmi dau seama că nu mai am niciun chef, noroc că în curând luam o vacanţă, ştiu cei din minister că educatoarele au nevoie şi ele de odihnă, nu doar copiii.

Blogul meu vorba lui Nice e ca un service al sufletelor, e singurul care mă face să uit de toate problemele şi stresul din viaţa mea, mi-am canalizat energia în diferite concursuri pentru a uita de anumite lucruri urâte din viaţa mea. În afară de blog, şi voi, cei care îmi sunteţi alături, îmi daţi putere să merg mai departe.Vă mulţumesc!

Mi-am adus aminte de aceste poze cu Max. E un pechinez tare loial şi fericit, stă la casă cu părinţii mei.
Aşa-i, că e simpatic?


Cum a fost săptămâna voastră?



4 comentarii :

  1. Mai sunt și momente ca acestea în viață. Important este să gândești pozitiv și totul va fi bine. Să auzim de bine! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. nici eu nu am avut o saptamana stralucita dar sper ca totul sa fie bine cu mama pana la urma :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Wow, nu stiam ca ai masina, ca esti soferita. E foarte utila masina, dar eu sunt tare speriata de asemenea evenimente, de genul celui povestit de tine. Adica tu sa fii ireprosabil, sa conduci impecabil si un nebun sa intre in tine. Teribil! Bine ca nu ai patit nimic grav...
    Eu ma lupt cu iarna, ninsoarea asta mi-a pus capac. Era ultimul lucru la care ma asteptam, imi propusesem sa ies putin la fotografiat. Dar cum e un ger crancen astept luna noiembrie care se anunta ceva mai calduta. :P Dar nu la fel de colorata si de ofertanta.

    Va doresc amandurora multa sanatate si o saptamana formidabila! Pupici! :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...