joi, 2 octombrie 2014

Idei de cadouri pentru bărbaţi


Nu ştiu câte dintre voi se pricep la cadouri pentru bărbaţii din viaţa voastră. Recunosc că nu sunt expertă în cadouri pentru bărbaţi.Iubesc să primesc şi să fac cadouri în egală măsură, nimic nu se compară cu bucuria de a dărui, îmi plac reacţiile celor dragi atunci când deschid cadoul.Prima reacţie a persoanei respective va spune întotdeauna dacă i-a plăcut sau nu cadoul.

Recunosc că soţului meu în afară de haine şi parfumuri nu i-am luat altceva. Mă gândesc însă că va veni o vreme când poate va vrea ceva mai special, mai bărbătesc. 
Iubitul meu adoră marea, aşa că mă gândeam la o barcă cu pânze pe care să o aşeze pe biroul lui şi să îi aducă aminte că eu îi voi fi mereu alături indiferent cât de învolburată va fi apa.


Cred că e mai complicat să cumperi un cadou unui bărbat decât unei femei. Desigur dacă bărbatul respectiv are un hobby îi poţi cumpăra un articol special din gama hobby şi pasiuni.
Un avion dacă e pasionat de avioane... Sau o busolă ca să găsească mereu drumul acasă, în cazul în care dă de vreo inamică siliconată :)

Personal, i-aş da iubitului meu o busolă, care să-i amintească mereu, că indiferent unde s-ar duce, şi ce ar face busola îi va indica drumul spre mine,iar drumul spre inima mea îl ştiu doar el şi busola.


Iubitul meu e pasionat şi de istorie, mă gândesc că o statuetă bronz i-ar plăcea.


Acest soldat medieval, cu siguranţa îi va încânta pe bărbaţi, având în vedere că bărbaţii au în sânge războiul şi lupta pentru supremaţie.

Sunt multe idei de cadouri pe acest site vă las să le descoperiţi singure. Din când în când, bărbaţii noştri merită un cadou special, un cadou cu stil sau chiar de lux. Indiferent că ne mai greşesc, am ajuns la concluzia că viaţa fără ei, ar fi atât de monotonă :)

Un comentariu :

  1. Soldatul medieval i-ar placea cu siguranta si iubitului meu. E indragostit de razboaie, batai si tot ce tine de medieval. Batai virtuale, desigur. :)) Ce de idei mi-ai dat cu articolul asta! :D

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...