luni, 13 octombrie 2014

Fii o lady cu Lady's Shoes!


E o lume a femeilor sau o lume a bărbaţilor? Misoginii ar spune că e lumea lor, a bărbaţilor, eu cred cu tărie că e loc pentru toată lumea, dar ţin să spun că în spatele oricărui bărbat puternic e o femeie şi mai puternică. Bărbaţii nu vor recunoaşte absolut deloc că nu pot trăi fără noi, femeile, însă nici noi, femeile nu ne lăsăm mai prejos. Războiul sexelor nu se va termina niciodată, pentru că ambele tabere au suficiente motive să se războiască. Părerea mea e că fără bărbaţi nu putem trăi, dar nici ei nu ar putea fără noi. Nu ar fi oare o lume mult prea monotonă fără unii dintre noi? Imaginaţi-vă doar o lume plină de bărbaţi, sau o lume plină de femei. Cred că ne-am plictisi îngrozitor!

Pentru că tot vorbeam de lumi şi războaie, oferta de mai jos nu e pentru bărbaţi, aşa că dragi blogări puteţi doar să vă informaţi iubitele cu privire la oferta de 1+1 gratis la pantofi dama. Adică alegi două perechi de pantofi, şi plăteşti doar o singură pereche, iar perechea cu preţul mai mic o vei primi gratuit. Acesta da, ofertă de nerefuzat. Bineînţeles că şi bărbaţii pot profita de oferta, şi pot cumpăra pentru iubitele lor cizemuleţe cochete pentru iarna care vine. Da, aţi citit bine, e 1+1 GRATIS la toate perechile de încălţăminte damă.

Am intrat şi eu pe site, la recomandarea Vienelei şi am văzut multe modele frumoase, la preţuri accesibile.

Cum vine iarna, nu mai e rost de pantofi, însă tot îmi fac cu ochiul ,,neşte'' pantofi care merg de minune în sezonul acesta rece până dă zăpada.
click aici


Iarnă, iarnă eşti frumoasă, dar tu eşti cam friguroasă. Iarna aceasta se anunţă a fi destul de friguroasă, aşa că e musai ca cizmele să fie îmblănite. Uite ce model îmi face mie cu ochiul:
 click aici







                                                

3 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...