duminică, 26 octombrie 2014

Asigurare medicală privată-investiţie pentru sănătate


Sunt cetăţean european, şi am drepturi! Am dreptul la sănătate, dreptul la libertatea de exprimare, la educaţie, am drepturi egale la fel ca toţi cetăţenii europeni. Nu sună a clişeu sau a reclamă pompoasă, dar prea puţini ştim care ne sunt drepturile, şi cum putem profita de aceleaşi drepturi ca şi vecinii noştri mai înstăriţi.

Peripeţiile mele într-o Românie în care sănătatea este o opţiune, nu o necesitate, sunt multe. Am trecut prin multe necazuri cu copilul meu,am plătit consultaţii şi nu am primit răspunsuri.

Visul meu este să ajung la spitalul AKH din Viena, pentru un consult de specialitate şi investigaţii amănunţite. Pare un vis îndepărtat, dar într-o ţară membră U.E, putem primi îngrijiri medicale în orice stat din Europa. Recent, am întrebat-o pe dna doctor de familie despre o asigurare medicală privată (am găsit în sfârşit un medic care să îşi dea interesul pentru problemele mele şi a lui Bubu) şi ne-a recomandat să ne facem o asigurare medicală internaţională.

Mi-a explicat, pe scurt, printre avantajele unei asigurări medicale private:

- poţi fi tratat în orice spital european dorit, la standarde de cea mai înaltă calitate.

- ai acoperire europeană şi internaţională.

- poţi beneficia de până la 250.000 euro pentru transplant.

- acoperire integrală a costurilor ambulatorii.

- în caz de urgenţă medicală, beneficiaţi de transport aerian gratuit.

- consultanţă medicală gratuită.

Dna doctor ne-a recomandat MediHelp International, cel mai mare furnizor de asigurări medicale din Europa Centrală şi de Est cu o activitate de 15 ani în domeniu,  unde are chiar şi dumneaei asigurare pentru băiatul ei.


Am întrebat-o mirată: Dvs. ca doctor aveţi asigurare medicală privată ?

Răspunsul a fost simplu: ,, Viaţa e plină de neprevăzut, investind în sănătatea copilului meu, mă asigur că iau toate măsurile pentru a-l ştii mereu sănătos.''


Am intrat şi eu pe site, şi am descoperit un plan de asigurare de sănătate, MediPlus Superior Plan cu acoperire internaţională, acoperire integrală a costurilor operaţiilor, a cancerului, chimioterapiei, şi ambulatoriu. 
Nu vreau să par eu negativistă, dar anual mor atâţia copii din cauza cancerului, pentru că părinţii nu au bani să îi ducă în străinătate să îi opereze. Anual, mor milioane de oameni din cauza acestei maladii a secolului 21, CANCERUL, pentru că asigurarea lor medicală nu acoperă cheltuieli pentru operaţii sau tratamente mai bune pentru astfel de boli.

 Asigurea medicală privată de la MediHelp este o investiţie pe termen lung, este o garanţie că celor dragi ţie nu li se va întâmpla nimic rău.Chiar dacă boala te va lua prin surprindere, vei avea asigurarea că vei beneficia de cele mai bune îngrijiri medicale în orice stat european, şi chiar internaţional.



Articol scris pentru SUPERBLOG 2014


4 comentarii :

  1. E buna o asigurare, nu se stie niciodata unde te poarta viata sau ce ti se va intampla.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu strica o astfel de asigurare. Nu poti sti ce surprize iti rezerva viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am auzit și eu de acest nou proiect! În sfârșit ceva bun și la noi în România!

    RăspundețiȘtergere
  4. Bună Ella!
    Interesant articolul,eu cred că este o investiție bună!
    O săptămână frumoasă îți doresc!
    Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...