vineri, 18 iulie 2014

Vise şi uşi colorate

O uşă e întotdeauna calea spre un nou început. O uşă închisă nu e un impediment în realizarea viselor tale, pentru că viaţa întotdeauna îţi deschide mereu o altă cale.Trebuie doar să deschizi bine ochii şi să nu îţi pierzi speranţa. Viaţa e plină de neprevăzut, de multe uşi închise, dar tot atât de multe şi deschise, mergând înainte ai şansa să îţi îndeplineşti toate visele.

Nu e uşor să porneşti de jos, dar poate aşa vedem şi pragul de jos, sau de sus, oricum e important să pornim de undeva.Mulţi se plâng de nefericirea lor fără să îşi dea seama cât de fericiţi sunt ei în comparaţie cu unul care stă pe stradă de exemplu.

Când eu şi Iubi ne-am cunoscut, nu credeam că vom ajunge aşa departe, cel puţin, nu eu. Dar iată că deja locuim împreună de 1 an şi ceva, ne-am apucat de renovat, cu multe vise şi speranţe.Avem multă iubire, poate nu avem material chiar tot ce am vrea, dar ne avem unul pe celălalt şi acest lucru e mai mult decât suficient.

Am pornit încet, dar sigur, pentru că amândoi am întâlnit multe uşi închise şi am vrut să dăm un nou sens vieţii noastre..Un nou sens..ÎMPREUNĂ

De data aceasta, însă uşile se vor deschide larg şi cu mult stil. Pentru că ne-am apucat de renovat, am găsit un site cu multe uşi deschise şi foarte colorate. M-ar tenta mult o astfel de uşă pentru că sunt adepta culorilor, nu îmi place o camera posacă fără puţină culoare în ea.

V-am spus că vreau ca mobila, vopseaua să fie toată în nuanţe de mov? Uşa aceasta colorată  parcă îţi luminează toată casa şi îţi dă o altă stare.Sincer nici nu am văzut uşi decât în culori de negru, maro, alb, dar parcă uşile colorate îţi colorează la propriu casa şi viaţa.

Mai multe uşi colorate aici :)

15 comentarii :

  1. Hai, ca m-am jucat putin printre usi cu tocuri colorate! :) Sunt faine!
    Fie ca visurile sa vi se implineasca!

    RăspundețiȘtergere
  2. O usa inchisa te poate intarzia, dar o usa deschisa te duce inainte! Deci "tot inainte" impreuna si usile se vor deschide...

    RăspundețiȘtergere
  3. va doresc ca "toate usile" sa vi se deschida în fata si sa va împliniti visul de a fi ÎMPREUNA, pâna la adânci batrâneti!
    Am "fasfoit" si eu un pic catalogul... nu am descoperit usiel colorate despre care spui☺
    Doar albe, cu rama colorata. Frumoase, toate!
    un weekend minunat va doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai da, sunt albe cu rama colorata, mi se pare o idee foarte faina, as fi preveral sa fie toate colorate, dar poate le dam idei la producatori. Zi buna, Carmen si multumesc entru vizite.

      Ștergere
  4. Mie imi plac usile din sticla..... sunt mai transparente! :))
    sa ai un weekend fain!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma incanta foarte tare, dar fiecare cu gusturile sale. Pupici!

      Ștergere
  5. Asa de mult iti place movul draga mea?:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu neaparat, vreau un mov pal, placut, imi place si rosul, albastrul, negrul, Imi plac multe culori. Multam de vizita!

      Ștergere
  6. buna, buna... :)
    Totul in viata e sa deschizi usi.
    Numai faptul ca scriem despre usi colorate sau 'naturale' e un alt mod in care sa ne petrecem stilul de viata in cele mai variate sensuri.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si, daca o usa se inchide cu siguranta o alta se va deschide!
    Seara buna!...si, un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt uşi la care baţi insistent şi rămân veşnic închise în faţa ta, iar pe cele care ţi se deschid larg refuzi să intri!

    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...