duminică, 27 iulie 2014

Să fie lumină..

Dumnezeu a spus: Să fie lumină!! Şi s-a făcut lumină. Crearea lumii e una dintre părţile mele preferate din Biblie. Mă face să mă gândesc că lumea aceasta e plină de minuni şi că trebuie să le apreciem la adevărata lor valoare.

Mulţi ne plângem că nu suntem fericiţi, că avem o viaţă mizerabilă, dar oare, facem ceva mai mult pentru noi, pentru a ne îmbunătăţi existenta? Am învăţat că trebuie să lupţi pentru tine, pentru fericirea ta şi mai ales să nu cedezi niciodată. Mă gândesc că Dumnezeu ne-a dat lumina, dar dacă omul n-ar fi fost atât de inventiv oare am fi ajuns să avem electricitate?

Succesul vine din multă muncă, iar proiectele de succes necesită mult timp, dăruire şi multă muncă. Am învăţat din proprie experienţă că Dumnezeu îţi dă, dar nu îţi bagă în sac, de aceea orice şansă trebuie valorizată şi nimic nu trebuie să te îndepărteze de la îndeplinirea idealurilor.Un astfel de proiect interesant am găsit zilele acestea pe internet. Dumnezeu ne-a dat lumina ca pe un dar, ne-a oferit o portiţă, dar iată că sunt oameni care fac din lumină o adevărată artă. 

Pentru cei care vor să îşi deschidă o pensiune, un hotel sau pur si simplu să îşi construiască o casă a visurilor, firma oferă soluţii personalizate pentru iluminatul casei, şi chiar servicii de consultanţă pentru arhitecţii sau designerii de interior.




Într-o lume modernă, cu cerinţe din ce în ce mai mari, oamenii vor să fac din afacerile, sau casele lor un loc în care să te simţi mai mult decât bine. De la mobilă, până la corpurile de iluminat totul trebuie să fie perfect. Investim timp şi bani, muncim pentru casa noastră şi e normal să vrem ce e mai bun, iar cumpărând lucruri de calitate acestea vor dura mai mult, şi investiţia va fi profitabilă.

Corpurile acestea ART NOUVEAU m-au cucerit iremediabil.


VEIOZĂ FLUTURE :)Ce bine ar arăta o astfel de veioză la mine în camera!!!


Design-ul acesta mă duce cu gândul la serialul meu Sulleyman..




9 comentarii :

  1. Bună Ella!
    Superbe toate,mi-au plăcut!
    O duminică frumoasă draga mea!
    Cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-au placut sunt de poveste toate. O zi excelenta sa ai!

      Ștergere
  2. si noi am optat pentru un anumit stil pentru fiecare camera. In dormitor avem lampi de tip Tiffany - uni (sidef), în sufragerie avem moderne, în camera de zi lampi stil Biedermeier, în biroul meu sunt lampi calde, cu spot ce-si schimba nuanta, la Helmut în birou tip Tiffany - multicolor (pastel). Si peste tot avem si candelabre sau vase pentru lumânari-de-ceai. Iubesc atmosfera pe care o creeaza lumina indirecta!
    weekend placut in continuare, Ella draga!

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare camera cu stilul propriu. Imi place ideea ta. Toate cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. stii ce faine sunt cele de la ikea? si mai ieftine...;p

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc de sfat...Nu avem Ikea la noi in oras, dar poate au ceva online!

      Ștergere
  5. Si mie imi plac locurile luminate cu stil! De-ar fi dupa capul meu as cumara candelabru! Dar cum ar arata...! Jale! :)) Sunt pt camere inalte...
    Weekend frumos sa ai!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...