vineri, 4 iulie 2014

Mexic, here I come :)

A venit vara, da o ştim cu toţii, însă ce ne facem când vremea e aşa năbădăioasă, când azi e frig, mâine e cald? Cum ce să facem? Luăm taurul de coarne şi plecăm peste hotare. Sau mai bine zis dăm un search pe google, ne verificăm finanţele, şi ne rezervăm o vacanţă super de super într-un loc mai mult decât de vis.

Cum eu şi Iubi meu nu am plecat încă în luna de miere, am dat un search pe gogoloi să văd pe unde m-ar putea plimba Iubi meu.
O să zică Iubi  că nici nu m-a cerut încă, că nu mi-a luat nici inel de logodnă, barem să mai mergem în vacanţe sau luni de miere, dar ce oare eu nu merit o destinaţie îndrăzneaţă? Nu avem nevoie de hârtii sau de acte, sau de orice altceva ca să ne ducem aici în luna de miere. Iubire avem, bani mai vedem :) ,dar avem multe vise şi mai ales multă nebunie ca să plecăm într-un loc exotic ca Mexic, de ce nu? 

Cum mie îmi plac: soarele, plaja şi căldura, şi soarele(am mai spus acest lucru, nu?), iar Iubi meu are aceleaşi gusturi ca şi mine(Thanks God) , Grand Palladium White Sand and Riviera este mai mult decât locul ideal pentru o lună de miere de senzaţie. Pe mine m-au convins: plaja superbă, nisipul, serviciile oferite,plus că e un adevărat resort de 5 stele cu totul ,,ALL INCLUSIVE''. Partea cea mai bună e că aici te poţi bucura de o vreme superbă, de muuult soare, fără să fii îngrijorat că mâine poate va trebui să stai închis în camera de hotel. Plus că noi, îl avem şi pe BUBU, aşa că putem să-l luăm şi pe el, că doar hotelul include şi distracţie pentru cei mici.Yuppiiii, şi cum resortul dispune gratuit de: saună, jacuzi, fitness, şi multe alte activităţi super interesante, Mexic here I comeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!! 

Dacă nu vă place Mexicul puteţi alege dintr-o gamă variată de destinaţii îndrăzneţe, tot ceea ce trebuie să faceţi e să vă lăsaţi duşi de val, să începeţi acum prin a vă îndeplini o parte din visele voastre.Lumea e ste o carte, iar cei care nu călătoresc nu pot citi decât o pagină din ea.Free-Spirit.ro vă aşteaptă cu mai multe detalii, îndrăzniţi să îndrăzniţi.


P.S. Adaug pe lista de I have to see ONCE IN MY LIFE, Dubaiul, dar, zice Iubi meu că poate mă răpeşte vreun arab bogat(norocul meu..hi, hi,hi), aşa că mai adaug la listă şi acest resort exotic .


14 comentarii :

  1. Un asemenea concediu costa o avere dar merita! Si eu visez sa ajung macar o data pe Playa del Carmen ;)
    O vara cat mai frumoasa va doresc, cu sau fara Mexic ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar costa, dar merita! Deocamdata sa visam nu ne costa nimic!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am luat totul in serios.Acum vad ca e un vis.Se va infeplini, sunt convinsa.O vacanta de vis , iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, buni draga. Multa sanatate iti doresc tie si familiei tale. O vara frumoasa sa aveti!

      Ștergere
  4. Exotica destinatie Mexicul, nu m-am gandit niciodata la aceasta... Dar acolo plajele sunt aurii si oceanul albastru, asa ca poate intra pe lista mea.

    RăspundețiȘtergere
  5. De cand am devenit constienta de lume si de viata am inceput sa visez nu doar la vacante, ci chiar si la mutari definitive in tari cu apa si soare mult, caci ador caldura, oricat ar fi de mare si ma tem de frigul de la noi. :) Mexic cred ca ar fi tara potrivita, macar pentru un concediu... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mexic ar fi mai mult decat destinatia potrivita pentru o vacanta...Numai cand ma gandesc la soare si la plajaaaaa. Mulumesc pentru vizita!

      Ștergere
  6. Ce frumoasa ar fi o vacanta in Mexic! Nu cred insa ca mai am timp in viata asta sa ajung acolo. Dar pot sa visez, nu-i asa?! :) O zi minunata iti urez!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ohooo! Exotice si aventuroase alegeri! :)
    In Mexic, blonda fiind, vei avea senzatia ca oamenii se holbeaza la tine cand te departezi de zona hotelului. :) Mi-a spus o amica. :)
    Am obs ca pt a ajunge pe Riviera Maya, Mexic, zborul direct e de la Madrid la Cancun, deci pe turist l-ar costa si drumul pana in Spania... Nu pot deduce din site daca intra in pret zborul RO-Spania...

    Stiu ca glumesti! :)) Dar ai grija ce-ti doresti! :) De te-ar rapi un arab bigat in Dubai ai fi norocoasa doar daca-ti place sa traiesti intr-o colivie de aur! Plus ca bogatasii isi pot intretine 4 sotii, deci au permisiunea autoritatilor. ;)

    Au oferte interesante, oricum, pt ca se refera si la concerte si alte evenimente. Mi-a atras atentia Marele Premiu al Italiei - La Monza - in 7 sept. Desigur, nu voi ajunge, dar... visez ca intr-o zi voi ajunge si la un Mare Premiu de F1.
    Visurile sa ti se indeplineasca iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai intotdeauna in tarile unde predomina brunetele, blondele sunt atractia principala. Mai bine saraca decat sclava cuiva care iti ofera bani, dar nu si libertate, sa nu mai vorbim de iubire. Au oferte foarte interesante, si tie sa ti se indeplineasca toate visele, multumesc mult pentru vizite si comentarii. Pupici!!

      Ștergere
  8. Distractie placuta in Mexic atunci! Sa faci multe poze sa le vedem si noi!
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...