miercuri, 16 iulie 2014

Copilărie, bucurie

Când ai un copil mic, dezordinea e la locul ei, tot timpul mă împiedic de jucării, care sunt împrăştiate prin toată casa, dar ce mai contează atâta timp cât copilul tău e fericit şi sănătos? Citisem undeva un citat despre acest lucru şi spunea ceva de genul: să faci curăţenie într-o casă plină de copii e ca şi cum ai da mereu zapada din faţa casei atunci când ninge.Corect,nu? Aşa că o să las curăţenia pentru când pleacă Bubu la facultate :))

Am căutat mereu soluţii pentru a depozita jucăriile şi a avea şi spaţiu în camera lui Bubu. Am găsit diverse coşuri însă nu m-au mulţumit pe deplin. Pe acest site am găsit  cutia ideală pentru depozitarea jucăriilor.

Dar cum e vară, parcă o piscină  ar fi cadoul ideal pentru un copil cuminte, că doar Bubu e cuminte (doar când doarme:)), mai ales că avem loc la ţară la ,,Maia''.Plus că parcă m-aş băgă şi eu într-o piscină de genul, dar ce adulţii nu au dreptul la joacă? Copilul meu adoră apa, când am fost la piscină pur şi simplu nu am putut să îl scot din apă. Cred că i se trage de la botez, căci atunci când l-a băgat preotul în apă nu a plâns deloc, părea să îi placă.

Şi să nu uităm că un leagăn e preferatul celor mici, al meu stă în leagăn minute bune, nu se satură, iar la greutatea mea mă pot da şi eu o tură :)) 

CE AR FI COPILĂRIA fără jucării, fără bucuriile simple, care îi fac pe copii atât de fericiti?
Lăsaţi copiii să alerge, să descopere, să se joace în aer liber, un joc pe calculator nu e joacă adevărată şi astfel copiii îşi vor trăi cu adevărat copilăria. Iar când vor creşte mari îşi vor aduce aminte cu plăcere de perioada când au fost copii.

Închei cu un citat care mie îmi place foarte mult




6 comentarii :

  1. Si mie imi place citatul ales de tine. :)
    O piscina ca cea din imagine ar fi potrivita si pentru mine: am mari sanse sa nu ma inec, avand in vedere ca inot ca toporul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, hi, cum asa Diana, n-ai invatat sa inoti? Hmmm, atunci piscina e numai buna. O zi faina sa ai!

      Ștergere
  2. Cand o sa-mi vina si nepotei o sa-mi fie de folos! Convingatoare prezentarea!
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru aprecieri! O zi la fel de frumoasa sa ai!

      Ștergere
  3. Superb citat, Ella! Numai mami știe câte pot face copii!!!! Eu, cel puțin, când mă puneam pe făcut căsuțe din cuburi... Era dezastru!:))
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toti copiii fac dezastru atunci cand se joaca, cred ca nu exista joaca fara dezordine. Pupici!

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...