sâmbătă, 19 iulie 2014

Cât timp petreceţi în faţa oglinzii?

Este ştiut faptul că femeile petrec mult timp în faţa oglinzii, ei bine aflaţi că studiile (probabil vestiţii cercetători englezi ) arată că o femeie petrece în medie 55 de minute pe zi în faţa oglinzii, deci cam două săptămâni pe an. Hmm, eu nu cred că petrec atât de mult timp în faţa oglinzii, dar e cert că dedic destul de mult timp îngrijirii mele. E normal ca o femeie să stea mai mult timp în faţa oglinzii, doar este ştiut şi faptul că femeile sunt mai interesate de înfrumuseţarea trupului decât bărbaţii.

Sunt curioasă cât timp petrec bărbaţii în faţa oglinzii.Pun pariu că unii petrec mai mult timp decât noi femeile :))

Eu petrec destul de mult timp în baie, nu 55 de minute, dar probabil adunate într-o zi cam atâtea or fi. Atunci când am renovat baia idealul meu a fost all blue, pentru că aici e locul în care mă relaxez şi albastrul e o culoare relaxantă, foarte odihnitoare pentru ochi. Ador băile fierbinţi, cu multă spumă, nu îmi plac duşurile, îmi place să mă bălăcesc în cadă ca o răţuşcă ce sunt.

Baia trebuie să fie un loc frumos, intim, deosebit în care să ne relaxăm total, cel puţin asta înseamnă pentru mine, iar atunci când totul e nou, în culori pe placul nostru, cu obiecte sanitare frumoase, cu lumânarele, şi alte accesorii, atunci baia devine un adevărat răsfăt. Aici găsiţi multe idei despre cum vă puteţi amenaja baia perfectă. Dacă am sta într-o casă mai mare, mi-aş dori chiuvete duble, pentru că nu avem loc unul de celălalt, eu şi iubi atunci când ne pregătim dimineaţa pentru serviciu.


Recunosc, însă, că dulapul din baie nu îmi ajunge niciodată să îmi aşez toate produsele de îngrijire, aşa că intenţionez să îl schimb cu prima ocazie.
Cred că mi-ar trebui ceva de genul acestui mobilier.


Voi cât timp petreceţi în baie sau în faţa oglinzii?

6 comentarii :

  1. Dimineata, toaleta trebuie sa se desfasoare rapid, asa ca îmi ajung 15 minute pentru dus, pieptanat, dat cu crema hidratanta pe fata, tras o dunga cu dermatograful si pensulat genele cu rimel, un pic de ruj si doua pulverizari de parfum. Mai am nevoie de înca 10 minute pentru îmbracat, apoi poate doua minute ma opresc în fata oglinzii mare sa verific daca totul sade bine; o tura scurta prin bucatarie - iau doua fructe, un iaurt si o chifla într-o punguta si gata sunt pentru plecat la birou (în total 25-30 minute).
    La serviciu nu exista oglinda decat la toaleta, insa... nu am timp sa ma privesc. Si pentru ce?! Folosesc rimel waterproof, am ruj rezistent 10 ore... Ajung acasa dupa ora 18, dupa ce am dat o raita prin magazin pentru mici cumparaturi. Daca iesim cumva seara, atunci voi mai pierde înca o data 10 minute în fata oglinzii, altfel... seara, pentru spalat pe dinti chiar ca nu am nevoie sa ma oglidesc. Tragem linie si socotim - 12 minute, hai sa fiu generoasa... Am nevoie de oglinda 15-20 minute pe zi... Dumnezeule mare, carei femei îi trebuiesc 55 minute pe zi?! :))
    Cat priveste baia, o gasesc la fel de importanta ca si dormitorul sau bucataria. Mobilierul trebuie sa fie suficient - cateva dulapioare si etajere, cateva suporturi de prosoape, o oglinda mare deasupta chiuvetei... Cabina de dus sau vana de baie, wc si bineînteles chiuveta. Cat priveste chiuveta, sunt pretentioasa. Pentru ca si eu si sotul meu trebuie sa ne pregatim dimineata pentru serviciu, am tinut neaparat sa avem chiuveta dubla. Astfel încat nu ne deranjam, fiecare e stapân pe chiuveta lui. Daca ar fi sa dau sfat cuiva care isi renoveaza baia, atunci neaparat sa opteze pentru chiuveta dubla!
    te pup. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca exista chiuveta dubla, wow, asa ceva mi-ar trebui si mie, chiar tripla :) Multumesc pentru sfaturi. Toate cele bune!

      Ștergere
  2. Mie imi place dusul, dar petrec mult in baie ca am tot felul de ritualuri. Imi plac imaginile, mi-ar trebui o baie mai mare, as aranja-o la mare fix, sa pot sta cu placere acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-ar palcea o baie mai mare, sa am mai mult spatiu. Zi buna sa ai!

      Ștergere
  3. 55 de min?! te-ai cronometrat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Știu că femeile petrec mult timp în baie. Mie îmi place să mă aranjez, face parte din cochetăria specifică femeilor, este un lucru feminin care îmi place, un adevărat răsfăț! Eu stau mult indiferent cu ce ocazie merg la baie, în general vin cu cartea după mine!:) Deci, înțelegi că, pe lângă salon de frumusețe, baia se mai poate numi și sală de lectură!:) Eu am oglindă și la bucătărie, și într-o cameră, deci jumi-juma!;) Oricum, au destul de mare dreptate studiile astea!:)
    Pupici!
    P.S.: Abia aștept să îmi personalizez și eu o baie!:)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...