luni, 28 iulie 2014

Cadoul perfect pentru orice bărbat

Se spune că iubirea nu are nevoie de cuvinte, dar are nevoie de fapte pentru a simţi că cel sau cea de lângă tine e încă acolo. M-am lovit des de problema cadoului ideal pentru iubitul meu. La haine mă pricep, am gusturi, dar m-am temut să cumpăr de teamă ca nu cumva să iau o mărime mai mică, sau mai mare, sau să nu îi placă modelul. Mi s-a întâmplat o dată cu un iubit şi de atunci m-am cam ferit de astfel de cadouri.

Alegerea cadoului potrivit pentru o persoană dragă din viaţa ta, poate fi o provocare. Chiar şi când ştii gusturile celuilalt, nu poţi fi sigur totdeauna dacă persoanei iubite o să îi placă surpriza ta. Înainte să cumpăr ceva pentru cineva, încerc să fac o mică investigaţie să văd ce îi lipseşte persoanei respective, ce şi-ar dori, ce gusturi are? Chiar şi aşa, tuturor le plac surprizele, aşa că m-am gândit la un cadou personalizat pentru ziua IUBITULUI meu care se apropie în curând.


Cadourile personalizate îmi plac cel mai mult, am văzut că în străinătate acest concept prinde foarte bine, şi iată cadouri personalizate sunt şi în România. Cum Iubi meu e cam dat la o parte de la a primi cadouri, m-am gândit la câteva variante pentru el.



Cana aceasta pe care o poţi personaliza cu ce mesaj doreşti, mi se pare genială. Cum ar fi să scriu : Iubii, eşti cel mai drăgălaş Garfield sau Te Ubesc pe bune, TZĂU!! 



Iar cum bărbaţii sunt pricepuţi tare (sau nu :) în ale reparaţiilor şi meşteritului, setul acesta de unelte personalizat  l-ar înmuia până la lacrimi până şi pe cel mai dur Mascul, mai ales să scrii acolo: 

Pentru Masculul meu PRICEPUT, sau 

PENTRU IUBI' MEU BUN LA TOATE :)


Sau acest prosop personalizat de sală, pe care să scrii:

VĂR CU VANDAMME 

sau orice alta variantă preferaţi.

CE ZICEŢI, DOAMNELOR, de un astfel de cadou pentru BĂRBAŢII VOŞTRI?

12 comentarii :

  1. Nu stiu ce parere au doamnele dar eu ca domn... apreciez intotdeauna un cadou facut pentru mine, personalizat :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-ar placea un astfel de cadou, e unic.. Multumesc pentru vizita.TE MAI ASTEPT, toate cele bune!

      Ștergere
  2. Ideea cadourilor personalizate e faina! Pentru ca un cadou nu trebuie sa fie neaparat util, ci sa ne aminteasca de momentele frumoase! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, mie imi plac la nebunie cadourile personalizate.. ma face sa ma simt speciala.

      Ștergere
  3. Orice atentie este motiv de bucurie pentru cei dragi, daca este personalizat, atunci este o dovada de pretuire in plus.
    O seara placuta alaturi de dragul tau!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E minunat cand cineva se gandeste la tine, o seara placuta si tie draga Carmen!

      Ștergere
  4. bineînțeles ideea este foarte bună mai ales atunci când și mesajul este pe măsură

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, asa este, mesajele persoanlizate sunt cele mai originale cadouri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cel mai frumos cadou pe care mi-l face in fiecare zi, este faptul ca-si petrece viata alaturi de mine. N-are un talent deosebit la cadouri...si mai ales la cele surpriza...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragostea e cel mai frumos cadou, dar din cand in cand o astfel de surpriza ca cele de mai sus, e ca sarea in bucate.

      Ștergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...