marți, 10 septembrie 2013

Mă simt bine, foarte bine

Salutare tuturor! Nu pot să vă spun cât mi-a fost de dor de voi toţi, şi cum am privit cu jind la calculatorul care nu mergea, la telefonul care nu mă lasă să postez...După lungi lupte, iată că am reuşit să repar calculatorul, nenea care l-a reparat zicea că nu a mai văzut atâţia viruşi, de' trag viruşii la mine ca la pâinea caldă, şi iată că am revenit. 

Am revenit mai puternică, mai plină de energie, mai încrezătoare în mine. O să vă întrebaţi ce s-a întâmplat cu veşnic nemulţumita Fairytale, depresivă din născare şi pornită pe toată lumea? Ei bine, uneori gheaţa se topeşte şi începi să iubeşti. DA, IUBESC cu patimă şi dăruire şi pentru prima oară după mult timp mă simt bine, chiar foarte bine! Şi parcă lucrurile încep să se închege, şi chiar merg pe făgaşul care trebuie. Bubu este bine, nu i-a mai apărut alergia, să sperăm că nu o să-i mai apară, mai are puţin şi începe grădiniţa în mod oficial şi am mari emoţii. Doamne, când a crescut băiatul meu aşa mare? Serviciul merge şi el, şi eu după el, mă mai aleargă el, dar şi eu mă ţin pe poziţii. În concluzie mă simt bine, chiar foarte bine!

Off, mi-a fost dor să scriu, să vă citesc nici nu vă imaginaţi! Aici e mica mea lume plină de oameni minunaţi care mă încântă cu poveştile lor de viaţă! Promit că voi recupera timpul în care nu am scris, da, da am multe gânduri de spus, de' o să vă plictisesc destul de mult, dar asta e :))







9 comentarii :

  1. trebuie sa zic...ti-am spus eu!!! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai revenit, Fairytale, si nu oricum, ci cu o veste minunata. :) Ma bucur mult ca esti fericita, optimista si plina de energie. :) Se vede ca ti-a priit vacanta. :D
    Da, dragostea ii schimba pe oameni. Uite, de pilda eu, inainte de a-l gasi pe actualul iubit, scriam aproape numai despre ea, despre dragoste. Acum, sub nicio forma nu mai pot aborda subiectul. Parca e tabu. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine te-ai devirusat si imunitate lunga iti doresc! :)
    Poate ca inca n-ai atins marea explozie solara dar sigur se vede luminita de la capatul tunelului. Ma bucur sa mai aud si oameni vorbind de bine, ca de of si inima albastra m-am cam saturat.
    O toamna senina iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am crezut ca esti in concediu.Bine ca ai rezolvat.Eu am un vecin si cum stranuta calculatorul il chem.Ca iubesti ,e minunat,ca cel mic merge la gradinita e un semn bun,iar de scris, o sa scoti tu parleala,anul asta.Toate bune pentru voi,

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi s-a facut pielea de gaina citind postarea! MA BUCUR ENOOORM PT TINE!!! si astept cu nerabdare sa ne povestesti cum si ce! :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine ai revenit! Ma bucura vestile astea pe care ni le-ai dat! Felicitari si tot asa mai departe!
    O zi minunata iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai revenit cu vesti minunate, e tare placut sa vezi ca oamenii sunt fericiti...Nu-ti face griji pentru copilas, gradinita o sa-i placa, va intrati in rutina imediat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine ai revenit, iar pentru ca iubesti o sa scrii mult si frumos, pentru ca iubirea se cere impartasita...

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur mult ca ai revenit. Ma bucur ca ai rezolvat cu PC-ul.
    M-as fi bucurat si pentru restul ...dar ajungand ceva mai tarziu...si vazand atatea piese muzicale triste...nu stiu...

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...