joi, 23 noiembrie 2017

Funebri Santa Maria-servicii profesionale de repatriere

Viața este o înșiruire de evenimente și sentimente, un carusel în care intrăm, dar nu știm când ne vom da jos pentru totdeauna. O vorbă din bătrâni spune că suntem cu toții datori cu o moarte. Inevitabil, acest moment vine neinvitat și neașteptat. 

Tristă și dureroasă, dispariția unui om drag nu poate fi descrisă în cuvinte. Drumurile ne poartă pe cărări nebănuite, și mulți români ajung să lucreze în străinătate. 

Dorința unui trai mai bun și decent ne duce peste mări și țări, însă uneori inevitabilul se produce. Auzim la știri, de oameni care decedează în străinătate. Pe lângă durerea rudelor, apare și o problemă majoră repatrierea

Oamenii nu cunosc toate formalitățile, și se pierde mult timp cu întocmirea documentelor legale, birocrația nu ne ocolește din păcate, nici în asemenea situații. 


CE PUTEM FACE ATUNCI CÂND CINEVA DRAG DECEDEAZĂ ÎN AFARĂ GRANIȚELOR ȚĂRII?


1. Fiecare țară are propria sa legislație, de aceea trebuie să ne adresăm în primul rând ambasadei române din acea țară, care ne va direcționa pașii care trebuie urmați pentru a întocmi toate formalitățile legale.

2. Pentru că obținerea documentelor legale de repatriere nu este tocmai un proces rapid, atunci când nu cunoaștem legislație, soluția ar fi să apelăm la o firmă care se ocupă de repatrierea persoanelor. Aceasta se va ocupă de tot pentru voi, inclusiv de întocmirea documentației și de transportul internațional. 

Firma Funebri Santa Maria ,,1958,, oferă servicii de transport funerar internațional. Pe lângă transportul persoanelor decedate, firma ajută familia să obțină toată documentația de care are nevoie: 


  • pașaport mortuar internațional
  • certificat de deces internațional
  • autorizații de transport internaționale

slide 1

Într-o astfel de situație e foarte important să primim ajutor profesional de la oameni care pot facilita procesul de repatriere. Nu de puține ori auzim de cazuri ale unor familii de români care pe lângă durerea pierderii celui drag se confruntă cu un adevărat haos birocratic.

Pe lângă obținerea rapidă a documentației, firma are grijă ca întreg procesul să se realizeze în condiții de maximă igienă, transportul efectuându-se conform normelor europene în vigoare. 

O altă problemă legată de repatriere se referă la costurile prea mari. Acest lucru se întâmplă pentru că familiile nu cunosc toate detaliile și uneori aleg servicii de repatriere din străinătate. Firma de repatriere Funebri Santa Maria ,,1958 este o firma românească care asigură servicii profesionale de transport decedati la prețuri pentru români. Acest aspect e foarte important, pentru că un astfel de eveniment implică și alte eforturi financiare pe lângă costurile repatrierii.

Pentru mai multe informatii:
Romania 0040 724 888 853 
Italia 0039 320 692 5260 




Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...