vineri, 15 septembrie 2017

Cu o freza unghii false obtii unghii perfecte

Unghiile false sunt la moda si vor ramane la moda indiferent de tara sau de preferintele celor care le poarta. Unghiile false pot proteja unghia naturala de eventuale accidente, nu se zgarie, se intretinusor, aplicarea dureazacateva minute, forma si lungimea unghiilor pot fi schimbate radical, unghiile false pot fi pictate, se pot pune si accesorii. 


La aplicarea unghiilor false ai nevoie, pe langa o lampa uv eventual si cateva instrumente specifice si de o 
freza unghii false profesionala pentru un design mai placut si siguranta mai mare la purtarea acestora.
Frezele pentru unghii false, utile acasa si la salon, au caracteristici importante pentru manichiura profesionala
Frezele pentru unghiile false se folosesc in mod curent acasa sau la salon, timpul de lucru scade semnificativ atunci cand sunt utilizate, aspectul si rezistenta unghiilor imbunatatindu-se simtitordupa folosirea frezelor. 


Capetele de la freze sunt din materiale rezistente, frezele pot avea diverse turatii, duritatea capetelor difera in functie de tipul de unghie falsa si de materialul din care e realizata aceasta. Varfurile rotunde si ascutite de la orice freza unghii false se utilizeaza atunci cand se doreste eliminarea gelului in exces de langa cuticula, cu ele se subtiazavarful unghiilor false, confortul garantat este asigurat, manevrarea lor este simpla si nu implica o serie de cunostinte tehnice.

Capetele active ale frezelor pentru unghii false nu se supraincalzesc, nu exista riscul ranirii celor care le folosesc in mod curent, pentru golurile de aer de sub unghia falsa se folosesc capetele sub forma de trunchi de con sau de cilindru scurt.


In magazinul online Kit Unghii gasiti freze ieftine si usor de manevrat
Kit Unghii, magazin online cu produse de calitate pentru ingrijire si infrumusetare pune la dispozitia celor interesate freze cu capete din carbid, usor de utilizat, cu instructiuni de folosire si miscari foarte fine pentru indepartarea cuticulelor sau modelare, finisare, indepartare unghii false construite cu ajutorul gelurilor sau a acrilului.

Unghia nu se incalzeste cat timp e utilizata freza unghii false de la Kit Unghii, capetele frezelor sunt rezistente, se gasesc si piese de schimb, durata mare de viata este garantata, suportul special contribuie la o depozitare in siguranta.

Vitezele de rotatie mari, mandrinele metalice pentru fixarea capatului de lucru, capetele de schimb si adaptorul primite in pachete, preturile reduse cu pana la 50%, iatacateva motive pentru care ar merita sa va achizitionatiurmatoarea freza pentru unghii false de la 
KitUnghii. Unele modele propuse de magazinul online au si statii de baza, butoane de control amplasate pentru eficienta maxima, freze manuale, turatii reglabile, inele abrazive incluse-la majoritatea produselor din aceasta categorie.

Comenzile plasate online sau telefonic se confirma rapid, transportul e gratuit in toata tara la coletele peste 200 lei, se poate alege transportul prin Posta sau prin curierat rapid, la fiecare comanda se primesc si cadouri surpriza. Consultantii firmei va pot oferi oricandinformatii actualizate si complete despre produse si stocuri, comenzi.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...