luni, 17 iulie 2017

4 trucuri care te ajuta sa arati PERFECT pe webcam

Fara indoiala, in zilele noastre, tot mai multe persoane folosesc webcam-ul. Acesta a devenit indispensabil atat pentru cei care tin legatura cu prietenii si vor sa comunice mai usor, cat si pentru cei care folosesc camera web in interes de serviciu.

In mod cert, interviurile pe Skype au devenit din ce in ce mai comune, insa sunt si job-uri ce depind in totalitate de comunicarea prin intermediul camerei, precum cele din domeniul videochatului. Cu siguranta, in aceasta industrie se foloseste aparatura de ultima generatie, iar Beyou studio de videochat in Bucuresti pune mare accent pe calitate. Insa, fiecare persoana trebuie sa stie sa aplice anumite trucuri pentru ca micile defecte sa nu ii iasa in evidenta si pentru a afisa o imagine perfecta!
Esti nevoita sa folosesti webcam-ul zi de zi? Ti se pare ca iti scoate in evidenta toate imperfectiunile? In acest caz, vei gasi sfaturile de mai jos extrem de utile!


Iata 4 trucuri care te vor ajuta sa arati perfect cand folosesti webcam-ul


1. Foloseste-te de lumina naturala

Este important sa pozitionezi camera foarte bine, astfel incat lumina naturala sa cada pe tine si sa nu folosesti iluminarea artificiala. Cea din urma o sa iti accentueze cearcanele si, in plus, vor cadea umbre pe fata ta. In cazul in care esti nevoita sa utilizezi camera seara, atunci ai grija unde te pozitionezi in raport cu sursa de lumina, astfel incat aceasta sa nu fie foarte puternica, iar imaginea pe care o afisezi conlocutorului sa fie cat mai naturala.

2. Regleaza luminozitatea calculatorului

Desi ai putea fi tentata sa dai un contrast mai puternic camerei pentru a-ti pune in evidenta anumite calitati sau pentru a parea mai bronzata, nu face asta! Imaginea va fi mai intunecata si va deveni, usor-usor, foarte obositoare pentru persoana care te priveste. Incearca sa pastrezi culori cat mai naturale cand umbli la setarile camerei si, astfel, vei afisa o imagine extrem de placuta celor care te urmaresc.

3. Nu te machia strident

Este foarte important sa pastrezi naturaletea si in ceea ce priveste make-up-ul. Asadar, pentru a da cat mai bine pe camera, foloseste un fond de ten cat mai apropiat de culoarea tenului tau si foloseste un iluminator, pentru a-ti pune trasaturile in evidenta. Nu abuza de farduri, intrucat s-ar putea ca ochii sa nu iti fie avantajati.

4. Scoate-ti in evidenta calitatile

Totodata, pentru a atrage cat mai multe priviri si pentru a afisa o imagine impecabila, trebuie sa stii care isi sunt calitatile si cum le poti scoate in evidenta. In acest scop, este esential sa incerci, inainte de a intra pe chat, cat mai multe pozitii, cadre de aproape si de departe, astfel incat sa vezi ce te avantajeaza! Regleaza totul din setarile camerei. De altfel, tine cont si vestimentatie, pentru ca anumite articole te-ar putea dezavantaja.
Asadar, pentru a arata perfect in fata webcam-ului tine cont de sfaturile de mai sus si vei reusi sa atragi o multime de priviri!





Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...