miercuri, 12 aprilie 2017

Bijuterii din aur personalizate pentru indragostiti


Atunci cand vrei sa daruiesti partenerului sau partenerei un cadou deosebit  cu ocazia unei aniversari, sarbatori sau alte evenimente, ai toate sansele ca surpriza ta sa fie cu adevarat apreciata, optand pentru o bijuterie personalizata, fabricata din aur sau din argint.
Inca din cele mai vechi timpul, omul, dintre toate creaturile regnului animal, si-a manisfestat dorinta de a se infrumuseta, accesorizandu-si straiele cu podoabe fabricate din felurite materiale prime. 

Daca cele dintai bijuterii au fost confectionate de omul primitiv al pesterii din dintii provenind de la diverse animale, insirati pe sfori in chip de coliere, mai tarziu el a descoperit metalele – aur, argint, bronz, ceea ce a dus la o intensificare a activitatii sale artistice, precum si la dezvoltarea laturii creative, estetice. In prezent, nu doar ca suntem capabili sa modelam aurul cu o viziune deosebita, dar atelierele de lucru ale mesterilor bijutieri sunt dotate cu echipamente de ultima generatie, precum lasere performante, care permit gravarea metalelor pretioase la cele mai inalte standarde, dar si tintuirea de pietre (diamante, rubine, smaralde, safire etc.). Ca alternativa la diamantele naturale, omul a creat in laborat si cristale de Zirconiu cu care se pot impodobi inelele de logodna, verighetele sau alte giuvaiere de pret.

Asociate in trecut cu rangul sau casta de care apartineau oamenii din alte epoci, acum bijuteriile sunt disponibile pentru oricine. 

Cu toate acestea, exista si vanzatori care profita de naivitatea unor clienti, oferind produse de proasta calitate. La ATCOM, practicam o atitudine deschise, orientata catre clienti, astfel incat, indiferent de modelul sau design-ul unor  bijuterii din aur personalizate pentru indragostiti , aveti garantia calitatii. Daca doriti ca persoana apropiata – prietena, mama, sora, copiii sa aiba o amintire frumoasa, puteti solicita gravarea pe pandantive a numelui, initialei sau altui text preferat. O bratara sau un medalion sunt accesorii care pot fi purtate indiferent de sezon, iar modelele noastre au design-uri originale, ceea ce inseamna ca pot constitui niste cadouri inspirate.



Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...