miercuri, 30 noiembrie 2016

Ceasuri pentru copii

Timpul se scurge implacabil, asa ca oamenii au inventat aparate pentru a-l masura.
Inca din antichitate s-au folosit mai multe sisteme pentru a putea masura si spune timpul, incepand cu ceasurile solare, continuand cu clepsidrele, apoi cu primele ceasuri mecanice, pentru ca in zilele noastre sa ajungem sa folosim tehnologii din ce in ce mai complicate si mai revolutionare, ceasurile transformandu-se in veritabile gadgeturi cu functii mult mai complicate decat cea de a arat ora exacta.
Inca din copilarie, in primii ani de scoala invatam sa spunem cat este ora. Este drept ca acum se folosesc mai mult ceasurile cu afisaj electronic, insa fiecare copil ar trebui sa stie sa “citeasca” ora pe un ceas clasic, cu minutare si secundar. De aceea, este indicat ca atunci cand achizitionati primul ceas de mana copii, acesta sa fie un model clasic, pentru ca cel mic sa se deprinda cu cadranul si acele acestuia.  Sau puteti sa optati pentru un  ceas de perete camera copiilor, care sa aiba pe cadran unul dintre personajele favorite din desene animate sau seriale. In acest caz ceasul de perete poate constitui in acelasi timp si un minunat element de décor.

 Odata cu intrarea in scoala, copii trebuie sa se obisnuiasca sa se trezeasca dimineata pentru a ajunge la timp la scoala, asa ca un ceas desteptator camera copiilor devine absolut necesar. Il ajutati pe cel mic sa potriveasca in mod corect alarma si sa invete sa se trezeasca atunci cand ceasul suna. In acest fel copilul devine mai responsabil si se obisnuieste cu noul ritual de trezire mai devreme.
 Fie ca doriti sa achizitionati un ceas cu personaje din desene, un ceas de mana Disney Frozen sau un ceas de mana Soy Luna, locul unde veti gasi cea mai bogata si frumoasa gama de ceasuri pentru copii este site-ul mykitty.ro. Aveti la dispozitie o multitudine de modele si tipuri de ceasuri pentru copii dela Mykitty, la preturi foarte avantajoase.

Ceasurile pentru copii de pe mykitty.ro sunt de cea mai buna calitate si au un design foarte atragator. Indiferent ca doriti sa achizitionati un ceas de mana, unul de perete sau un ceas desteptator, veti gasi modele de exceptie, produse de foarte buna calitate, ce beneficiaza de garantie si care cu siguranta vor fi pe placul copiilor, mai ales ca pe acestea sunt imprimate imaginile unora dintre cele mai iubite personaje de desene animate sau din serialele pentru copii. 

Un comentariu :

  1. Sunt drăguțe ceasurile pentru copii de la Mykitty, păcat că nu mai avem vârsta!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...