miercuri, 28 septembrie 2016

Cele mai scumpe ceasuri din lume


Imi plac enorm de mult ceasurile, insa, nu as da chiar o avere pe un ceas. Am in colectia mea ceasuri Michael Kors, Fossil, Guess sau de la alte branduri de renume. Toate m-au costat destul de mult, insa, cu toate acestea nu as da mai mult de 2000 de euro pe un ceas. Sunt ceasuri de firma si mai ieftine de atat, ceasuri frumoase pe care le poti cumpara si online de pe bestwatch.ro. De aici poti cumpara atat ceasuri dama si barbatesti, cat si ceasuri de copii. Intra pe site pentru a vedea modelele  disponibile si preturile aferente.
Am avut intr-o zi curiozitatea de a cauta pe Internet care sunt cele mai scumpe ceasuri de mana din lume. Am gasit cateva modele absolut uimitoare. 
Iata care m-au surprins cel mai mult:
·         Chopard de 201 carate
Acesta este considerat a fi cel mai scump ceas din lume. Valoarea lui este estimata la 25.000.000$. Ceasul este unul de dama si este dorit de femei datorita faptului ca arata foarte luxos. Este compus din 874 de diamante rare care au in total 201 carate. Ceasul este compus din diamante mici de diverse culori (albastre, albe, roz) si dintr-un diamant mare de 163 carate. Ecranul ceasului este foarte mic si inconjurat de diamante.

·         Patek Philippe’s Platinum Word Time
Acest ceas de top a fost creat in 1939 de catre Patek Philippe si afiseaza toate cele 24 de fusuri orare. Ceasul a fost vandut la o licitatie in anul 2002 pentru suma de 4.000.000$, fiind singurul exemplar.

·         Secret Watch with Phoenix Bird on Top, Cartier
Acesta este un alt ceas cu totul si cu totul deosebit pentru doamne. Ceasul in sine este amplasat pe spatele unei pasari Phoenix si este realizat din rodiu. Ochii pasarii sunt din briliante, iar intreaga suprafata este acoperita cu diamante. Frumosul ceas argintiu a fost achizitionat pentru faimoasa suma de 2.755.000$.
Toate aceste ceasuri sunt interesante, insa multe dintre ele se potrivesc persoanelor care adopta tinute mai extravagante, persoanelor care iubesc luxul si care isi permit cu adevarat sa poarte astfel de accesorii.
Din punctul meu de vedere nu trebuie sa dai milioane de dolari pe un ceas pentru a avea un accesoriu frumos, ci iti poti gasi un ceas absolut minunat si la cateva sute de lei.
Alege ceasul potrivit pentru tinuta pe care vrei sa o porti.


2 comentarii :

  1. :) Si mie imi plac ceasurile, dar nu prea port. Cat despre valoarea lor... Oricat de valoros ar fi un ceas purtat de cineva n-as avea habar cat costa, pentru ca nu ma pricep - si nici n-am de gand sa intreb pe cineva cat l-a costat ceasul. :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...