miercuri, 15 iulie 2015

Tinute de vară cu rochii si genti Adona

Iubesc culorile, ele mă inspiră în zilele în care simt că totul e monoton, ele sunt cele care îmi dau senzația că totul e posibil într-o zi în care totul pare fad. În garderoba mea am multe haine colorate,genți cochete la fel de pline de culoare,și desigur multe rochii. În fiecare zi mă îmbrac altfel, în funcție de starea mea de spirit, și de culorile care mă inspiră în ziua aceea.

Culoarea hainelor pe care o alegem într-o zi nu este întâmplătoare. Roșul ne dă energie, albastrul ne creează o stare de liniște, de aceea de cele mai multe ori, inconștient alegem culoarea hainelor în funcție de starea noastră sufletească sau în funcție de felul în care noi  am vrea să ne simțim.

Pentru voi, m-am gândit la 3 ținute inspirată fiind de gențile și rochiile de pe adona.ro .
Pe Adona am găsit cele mai frumoase genți și din review-urile citite, gențile nu sunt doar superbe, ci și de calitate.  Am fost plăcut surprinsă să găsesc pe site rochii deosebite, de vis care se asortează cu gențile Adona.Atât gențile cât și rochiile de pe Adone sunt exact pe gustul meu.

Iată cele 3 ținute:

1.FLORAL LOOK

Pentru zilele în care vreau să fiu jucăușă, plină de energie aș alege ținuta de mai jos.
O rochie casual, o geantă veselă și o pereche de sandăluțe cochete. Geanta Polly este atât de veselă,cu siguranță îți dă aripi să zbori :)




2. GOING OUT LOOK


O ținută perfectă pentru o seară în oraș. Îmi plac culorile pastelate, mi se par liniștitoare.
Geanta Chloe mi-a plăcut la nebunie, o găsiți pe multe variante de culori, este foarte versatilă, se potrivește la multe ținute.În plus este și la un super preț 99ron.Eu le-aș comanda pe toate variantele de culori.

GEANTA/BAG
ROCHIE/DRESS


3. OFFICE LOOK

O ținută elegantă pentru birou. Geanta Paris sigur dă culoare întregului outfit,iar rochia este simplă, dar perfectă pentru office.
ROCHIE/DRESS
GEANTA/BAG


Pe pagina de Fb a site-ului Adona, aveți și un concurs.Vă puteți înscrie aici/here

CARE ESTE ȚINUTA VOASTRĂ PREFERATĂ, 
DAR GEANTA ADONA preferată DINTRE CELE DE MAI SUS?



Un comentariu :

  1. Sunt superbe toate dar cel mai mult imi place geanta albastra pe care as vedea-o combinata cu o rochie alb imaculat pentru un contrast perfect.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...