luni, 20 iulie 2015

OOTD-Look casual de vara

Salutare, dragele mele!

Nu știu cum sunteți voi, dar eu sincer parcă nu am timp de toate lucrurile propuse sau poate ar trebui să mai reduc din planuri și să mă axez doar pe cele mai importante.Deși ca o balanță veritabilă ce sunt, trebuie să le fac pe toate, nu pot amâna nimic, căci dacă le amân scot flăcări pe nas :))


Anyway, că tot e vară, aș vrea să vă prezint o ținută de vară, care are în centrul atenției o bluză din chiffon, cred ca romanescul este sifon, un material foarte subțire.Pe scurt, o bluza ideala pentru căldurile de afară.


AM PURTAT/I WORE:

PANTALONI SCURȚI/SHORT PANTS-similar aici/here

Sandale Leonardo
Geanta vintage


Bluza este one-size, adică mărime universală, este transparentă, dar din punctul meu de vedere nu e o problemă, căci nu am astfel de complexe. Îmi place mult combinația de culori, nu știu cât de bine se observă, dar este ALB CU ALBASTRU ÎNCHIS :)



Dacă vă întrebați de unde am bufnițoiul-colier, vă spun eu :)) E luat de pe BornPrettyStore.com, un site cu bijuterii la prețuri modice, și cu transport gratuit.Ador acest colier, e super simpatic și a costat doar 1,83$.
Dacă vă hotărâți să faceți vreo comandă, introduceți codul ARUT10 și aveți o reducere de 10%.Codul se poate folosi de câte ori vreți voi.
Gentuța e luată dintr-un magazin second, a costat 8 ron, e foarte frumoasă. Poate unele persoane o să strâmbe din nas la auzul second. Nu am,dragele mele,astfel de idei preconcepute, dacă găsesc ceva ce îmi place, nu contează că e nou sau vechi, iar la magazinele de genul acesta, am găsit multe lucruri foarte bune din punct de vedere calitativ, și la prețuri modice. Sandalele le-am luat de anul trecut de la Leonardo, nu sunt cele mai frumoase, dar eu port 35, și îmi e tare greu să găsesc încălțăminte, în plus sunt foarte, foarte comode.


Bluza este din punctul meu de vedere ok calitativ, se poate accesoriza cu o curea în talie, dar pe căldurile acestea am spus pas, merge și la o fustă, materialul se prezintă bine, nu se șifonează, încă un plus, căci urăsc călcatul,deci nota 20 :))


VĂ PLACE BLUZA MEA?
PUPICI,CU DRAG!


7 comentarii :

  1. Super tinuta, imi place bluza si sandalele :), iti sta foarte bine asa.
    alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place bluza ta! :) Imi place tinuta si imi place - foaaaarte mult! - bufnitoiul! :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult bluza si este exact genul usor si lejer pe care il caut si eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place tare mult tinuta ta, e ceva ce as purta zilnic:D Gentuta este foarte frumoasa<3 daca te duci in magazine o sa sara peste 70 de lei ca si pret :)) Si mie imi place sa cotrobai prin sh-uri , cred ca am gasit o groaza de lucruri faine de-a lungul timpului :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte draguta tinuta. Tricoul este super, are un aer marinaresc, asa. Am si eu bufnita ca a ta. :D Pupici!

    http://www.lifestylesem.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Ash purta si eu asa un outfit usor, exact ce trebuie pentru caldurile caniculare hehee. Esti o bombonica! Pupici, Liuba x

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...