luni, 27 iulie 2015

Gel Purificator Pell Amar-review

Dragele mele, îngrijirea tenului este importantă pentru orice femeie. Nu există femeie, care să nu aibă un mic produs pentru îngrijirea tenului indiferent de vârsta pe care o are.
Azi aș vrea să vă prezint un produs de îngrijire pentru tenul gras, cu tendințe acneeice. Este vorba de Gelul Purificator de la Pellamar Cosmetics, un gel care îndepărtează excesul de grăsime și reglează activitatea glandelor sebacee.

Numele de Pell Amar te duce cu gândul la un brand străin, cel puțin așa am avut și eu senzația, până când am citit mai multe despre biocosmeticele Pell Amar.  
Pell Amar este un brand românesc care oferă biocosmetice ce au la bază nămolul sapropelic extras din lacul Balta Alba, descoperit de dr. Ionescu Călinești. Nămolul are proprietăți deosebite asupra sănătății întregului corp, folosit în stare pură, nămolul de la Balta Albă are multiple beneficii în boli ale pielii, reumatism, nevralgii, boli reumatismale, arsuri.

În cosmetică, nămolul Pell Amar ajută la refacerea, tonifierea, elasticitatea pielii, prevenind apariția ridurilor.

După această scurtă prezentare, e timpul să vă prezint impresiile mele despre Gelul Purificator pentru ten gras și mixt din gama Bio Active S Acne. 

Prezentare: Ambalaj de 250 ml, un gel de culoare transparentă, de consistența unui jeleu, aș putea spune. Nu curge, este foarte spornic, pot spune că nu ai nevoie de foarte mult gel pentru a-l aplica pe tot tenul.Faptul că are 250 ml e un punct forte.Are un miros fresh, mirosul de nămol este subtil, nederanjant. Tubul a venit sigilat.


Eu l-am folosit și dimineața și seara.Am aplicat gelul pe pielea umedă, am masat ușor, iar după 2-3 minute, ba chiar 5, am clătit cu apă călduță.Mi-a plăcut că gelul în contact cu apa, se transformă într-o spumă ușoară și catifelată, blândă cu pielea. Gelul nu este grunjos, nu are particule astringente, însă senzația după clătire este aceea de curățare profundă a pielii și de hidratare. Mă așteptam să simt pielea uscată, dar din contră tenul este curat, hidratat, nu strânge și nici nu încarcă pielea. Este cel mai bun produs pe care l-am folosit până acum, un gel care dă rezultate, coșurile se usucă,excesul de sebum se reglează, nu îți simți pielea uleioasă, vi-l recomand cu încredere. NU IRITA PIELEA,calmează iritațiile pielii și reglează activitatea glandelor sebacee prin eliberarea porilor.Previne apariția acneei, de aceea o să îl folosesc în continuare.

M-a încântat de asemenea că pe lângă nămolul Pell Amar,gelul  conține și acid salicilic, un ingredient cu largi utilizări.Extras din scoarță de salcie, acidul salicilic deschide porii, îndepărtează pielea moartă, oferă suplețe pielii și este folosit cu succes pentru tratarea acneei.


lista de ingrediente

De asemenea, nu conține parabeni,este antimicrobian și testat dermatologic.

Pot spune, că după o săptămână de utilizare, tenul meu arată curat, mult mai sănătos, porii sunt vizibili închiși,iar coșurile s-au uscat.E un produs care mi se potrivește foarte bine.

Dacă aveți tenul gras cu tendințe de îngrășare sau chiar acneeic, vă recomand să încercați acest produs. Îl găsiți aici la un preț de 35. Îndrăznesc să spun că acest gel, l-as recomanda în combinația cu crema pentru acnee, o cremă tot din gama Bio Active S Acne, al cărei review va urma.


Dacă ar fi să îi dau o notă, ar fi 10/10.


VOI AȚI FOLOSIT VREODATĂ PRODUSE PELLAMAR? 
Dacă DA, ce părere aveți despre aceste produse?



4 comentarii :

  1. Se vede ca esti tanara. Pell Amar era al doilea brand celebru dupa Gerovital pe vremea comunistilor. Am vazut ca a fost revitalizat dupa revolutie dar, spre deosebire de Gerovital, are preturi ceva mai mari. Am vazut in magazin produsele pentru ten gras, probabil ca le voi incerca, macar din nostalgie daca nu de altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt asa tanara la 29 de ani :)) Doar de vreo 2 ani am incercat mai multe produse de beauty, de imbatranesc si eu si acord mai multa importanta frumusetii :)

    RăspundețiȘtergere
  3. sunt sigura ca este un produs bun, imi place Pell Amar!

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-ai starnit curiozitatea. Acum il voi incerca si eu

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...