joi, 16 iulie 2015

Epilare definitiva la tine acasa

Visul oricărei femei este o piele fină,catifelată, ca de bebeluși. Nu cred că există vreo reprezentantă a sexului frumos femeie căreia să îi facă plăcere să se epileze cu ceară sau cu lama. 
Cred că orice femeie care ține la frumusețea ei visează la un aparat minune care să înlăture părul pentru totdeauna. Desigur că, în prezent există multe variante de a scăpa de părul nedorit definitiv. Poți alege să te epilezi la un salon cosmetic, dar o să ai surpriza să vezi că epilarea definitivă la un astfel de salon costă,pentru că părul nu dispare de la o singură ședință.


Ce-ai spune dacă te poți epila la tine acasă definitiv și irevocabil, fără dureri,fără costuri prea mari?

Soluția este epilare definitivă cu un aparat cu lumină pulsată.



Aparatul este micuț, prețul compensează ședințele la salon, se poate folosi pe absolut toate zonele corpului: axile, față, linia bikinilor, picioare și mâini. Nu are efecte adverse, aparatul Silk'n Glide folosește lumina pulsată, oprind și încetinind creșterea firului de păr. 
Lumina acționează direct asupra rădăcinii firului de păr neafectând pielea. Rezultatele se văd după aproximativ 4 ședințe, și ceea ce este uimitor e faptul că pielea va fi mai catifelată, deoarece părul va crește mai rar, către deloc :)

Ceea ce mă încântă e faptul că se poate folosi pentru zonele delicate ale corpului, nu creează durere și nici mizerie. Trebuie să rețineți că este indicat să folosiți o cremă cu protecție solară cel puțin 2 săptămâni după epilare, și nu trebuie să vă expuneți la soare imediat după epilare.

Silk'n Glide- alunecă și pulsează, este cel mai eficient aparat de epilare definitivă pe care îl puteți folosi în intimitatea propriei case fără să mergeți la saloane pentru a scăpa de părul nedorit.

Cu siguranță, Silk' n Glide nu este doar visul meu,ci visul oricărei femei!!!Eu știu ce vreau să îmi aducă Moș Crăciun, un aparat Silk'n Glide :)



2 comentarii :

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...