luni, 26 ianuarie 2015

Câștiga bani cu programul SheInside Publisher

V-am mai prezentat programul SheInside Publisher Program. Pentru cele, care încă nu ați auzit încă de acest program, e timpul să aflați că site-ul She Insider vă plătește pentru a le promova hainele (15 dolari pe articol). Până acum am făcut 60 de dolari. Nu orice articol trece, trebuie să strângeți și click-uri pe linkurile care duc către pagina lor. Banii vă sunt virați pe 20 ale lunii, atunci când depășiți pragul de 50 de dolari. Primiți și multe oferte dacă vă înscrieți, oferte doar pentru membrele acestui program, de exemplu, în urma unei promovări am primit un card de 10 dolari pe care îl pot folosi pentru cumpărături de la ei.

 Dacă vreți să vă înscrieți o puteți face aici(click aici), eu zic că merită, mai ales dacă aveți un blog, o pagină de facebook și timp liber. După ce vă înscrieți, începeți să scrieți pentru promoțiile aflate în curs, publicați articolul pe blog, adăugați link-ul la Submit Links pe sheinside.com și începeți să strângeți vizualizări. Cu cât e mai promovat articolul, cu atât aveți șansa să vă aprobe articolul și să câștigați 15 dolari.Dacă nu este aprobat articolul, primiți 500 de puncte sheinside=5 dolari de care vă puteți cumpăra haine. Așa că oricum ieșiți în câștig.

Dacă nu doriți să intrați în program, puteți câștiga ca și afiliat puncte sheinside din care puteți achiziționa haine.





Pe site, sunt multe haine frumoase.Eu nu am apucat să îmi iau ceva, dar am adaug destule pe lista mea. Am citit pe multe bloguri, review-uri pozitive despre hainele de pe sheinside.


Îmi place această rochie. E potrivită pentru un stil elegant. 

Combinația de galben, cu broderia neagră, cu siguranța va atrage multe priviri.Iar dacă se asortează un sacou negru, o pereche de pantofi stiletto, veți avea o ținută perfectă pentru birou.



Rochia aceasta din denim e tare frumoasă.Ador blugul, mai ales că nu se șifonează, am o fustă de blugi pe care o port cu plăcere de mulți ani, nu s-a decolorat și nici nu se șifonează, așa că mi-aș comanda această rochie.



Rochia aceasta mă duce cu gândul la Barbie.Stilul Baby Doll mi se pare extrem de feminin, iar culoarea roz e printre preferatele mele.

5 comentarii :

  1. frumoase alegerile tale,imi plac mult! bafta sa strangi cat mai multi doloari pe care sa ii transformi in comenzi frumoase!

    RăspundețiȘtergere
  2. Rochia Barbie e frumusica foc, iar rozul e culoarea mea preferata in ultima vreme. De fapt, a fost la moda toamna aceasta si inca mai e (sper!). Interesant si anuntul cu promovarea, stiu o bloggerita interesata, o trimit aici sa citeasca.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt si eu inscrisa si imi place ca au doua variante de rasplatire: bani si haine gratuite asa ca oricum ies in castig.

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta nu ar funcționa niciodată pentru un bărbat.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...