vineri, 7 februarie 2014

Vai de capul lor!

De vreo câteva zile încoace urmăresc cum ţurturii de la streaşina blocului vecin cresc şi cresc, iar respectivii vecini pe care nu-i cunosc nici nu s-au deranjat să dea cu o coadă de mătură ţurţurii, care odată cu încălzirea vremii riscă să aterizeze în capul cuiva. 

Tare mi-e teamă că vreun ,,norocos'' va ajunge pe la spital din comoditatea unor oameni. 

Să nu credeţi că doar vecinii mei sunt ,,proţurţuri'', situaţia aceasta am văzut-o peste tot în oraş. Mai nou şi prin ţară.

Cred că aşteaptă Pompierii să vină să le dea ţurţuroii jos. Aşteptaţi mult şi bine că aşa au aşteptat şi cei din Munţii Apuseni tot M.A.I--ul. şi R.O.M.A.T.S.A. mamii lor până au făcut ţurţuri.


Iată că şi în ţară nu ne lăsăm mai prejos...



Ţurţurii sunt frumoşi, atâta timp cât nu aterizează în capul cuiva...


Postarea participă la REFLEXII ÎN OGLINDĂ
Iulisa ştie mai multe.


9 comentarii :

  1. Sunt foarte frumosi, aproape irezistibili, eu i-am tot fotografiat de zor iarna asta. :D Fascinanti! Problema e ca trebuie sa fim si vigilenti in acelasi timp, oricand se pot desprinde si pot cauza o nenorocire. Chiar ieri am asistat la ceva asemanator, tocmai cand treceam pe langa o statie de metrou a inceput sa cada zapada de pe acoperis. M-am cam speriat. :(
    Weekend placut, draga Fairytale! :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Țurțurii ar trebui.... să fie vestitorii iernii!:))

    RăspundețiȘtergere
  3. vai de mine, ce "plete" au blocurile voastre! impresionanti turturi, dar vorba ta - atentie la accidente!
    Un weekend minunat iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deosebite reflexii!
    Sa speram ca nu se va intampla nimic rau!
    O alegere inspirata !
    Weekend placut !

    RăspundețiȘtergere
  5. dezinteres, comoditate....ce altceva? :(

    RăspundețiȘtergere
  6. Unii e greu totusi sa fie dati jos, nu exista o pozitie din care sa fie abordati. Iar iarna e destul de dificil ca oamenii sa se cocoteze pe acoperisuri sa incerce sa-i dea jos. Multora le e si teama.
    Tot a fi foarte atenti cand mergem pe sub stresini ramane solutia :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte periculosi acesti turturi, pot curma viata cuiva, nu doar rani...

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt imensi cei din foto doi! Dar greu ar putea fi doborati... Mama a incercat cu un "manunchi" care se adunase pe suportul antenei celui de la etajul superior si... s-a lovit rau la mana (a crezut ca ii loveste si gata, dar trebuie sa fii atnet cum o faci).
    Am avut parte de un soc provocat de turturi! Intr-o iarna, trecand pe langa un bloc, un "manunchi" de turturi au venit cu viteza si mi-au sfasit maneca paltonului. Bubuitura facuta cand au atins pamantul si s-au facut zob la picioarele mele n-o s-o uit prea curand! Din acea zi ocolesc cladirile, iarna, iar de nu-i posibil intai privesc in sus, sa vad daca sunt turturi...

    RăspundețiȘtergere
  9. Desi e vai de capul lor cu asa turturi in preajma,eu cand vad asemenea minunatii ma gandesc la copilarie.Cum ii mai foloseam noi pe post de:apa,acadea sau cine mai stie ce ne mai imaginam noi ca sunt.:))

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...