marți, 25 februarie 2014

Gerovital Plant-loţiune micelară

Nu prea mă laud a fi cea mai interesată de demachiere, şi recunosc că lenea îşi spune cuvântul când trebuie să dau jos machiajul de pe ten. De curând am achiziţionat ce vedeţi mai jos. Am zărit produsul în raftul unei farmacii, şi am zis că fiind produs românesc merită să îi dau o şansă.Preţul accesibil nimic de zis:13,8.

Însă a fost o adevărată dezamăgire, iată de ce:

1. Eu folosesc dermatograf negru, aşa că e nevoie să insist la ochi. Dermatograful a rămas tot acolo, plus că m-au usturat ochii.Groaznic.
2. După folosire, îmi simt faţa lipicioasă şi încărcată.
3. De vreo câteva zile de când am folosit-o, au apărut câteva coşuri.

Nu v-o recomand, va trebui să caut alt produs, ştiu că Nice spunea ceva de gama Garnier tot cu apă micelară.

6 comentarii :

  1. De ce nu folosesti servetelele umede de demachiat? Sunt foarte comode si bune, mai ales la dermatograf. Intr-o vreme am folosit si servetelele umede ptr bebelusi. Sunt excelente!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc acest produs si imi place, dar ca orice lapte demachiant e lipicios. Dupa el e musai sa folosesti lotiunea tonica din aceeasi gama, ca sa-ti racoreasca si curete tenul mai bine. De multe ori folosesc doar lotiunea tonica, sar peste laptele demachiant.
    Asa ca daca ti-ai luat lapte demachiant ia-ti si o lotiune tonica.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tina, lotiunea micelara si laptele demachiant sunt doua lucruri distincte. Dupa ce folosesti apa micelara nu mai ai nevoie de nimic, nici de lotiune tonica, nici de apa sau servetele. Ca sa nu mai spun ca ar trebui sa faca fata cu brio si machiajului ochilor.
    Fairytale, cu cea de la Garnier nu vei avea probleme, nu lasa fata lipicioasa si curata si mascara(e adevarat ca nu folosesc dermatograf, dar nu are de ce sa nu-l elimine). Eu insa folosesc trei straturi de rimel, destul de mult fond de ten, blush, pudra si am nevoie de 4-5 dischete pentru o curatare totala.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nice, da, greseala mea. Recipientele arata atat de la fel incat n-am mai dat atentie ca e lotiune micelara sau lapte demachiant. Am o lotiune micelara de la Vichy, dar o folosesc mai rar pentru ca se termina destul de repede. Am ales laptele demachiant de la Gerovital pentru recipient mai mult. Inainte am avut de la Garnier si prin desele mele plimbari, aproape mereu lotiunile imi curgeau prin bagaje. Asa am ajuns la Gerovital care are recipientul perfect, iar de continut nu ma plang, tinand cont ca machiajul meu e fosrmat din fond de ten, blush si un strat de rimel.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu folosesc, am incercat, nu suport sa-mi simt pielea lipicioasa.
    Apa calda si sapun bun, asta e singura solutie pentru mine. Si cea mai ieftina si comoda. :)
    Eu nici nu utlilizez niciodata fond de ten. Am incercat desi nu-mi trebuia si ma simteam ca si cand aveam tencuiala pe fata. :(

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...