marți, 28 ianuarie 2014

Toate avioanele vor avea la bord un pădurar



Nu m-am putut abţine să nu pun această ştire. 

,,Pentru a evita tragediile precum cea recentă din Apuseni, principalele companii aeriene din România au decis ca absolut toate aeronavele româneşti să aibă la bord cel puţin un pădurar, sau mai mulţi, în funcţie de numărul pasagerilor.
Printre atribuţiile pădurarilor se numără aceea de a interveni în cazul producerii vreunui eveniment neplăcut şi de calmare a spiritelor în cazul apariţiei turbulenţelor.
"Să presupunem că un cocalar dă drumul la manele pe mobil în timpul zborului. Pădurarul îl va soma frumos cu puşca de vânătoare să înceteze cu manţogăriile, cum e şi firesc", spune Decebal Popescu, director de companie aeriană.
"S-a văzut ce înseamnă colaborarea cu ROMATSA, IGSU şi celelalte instituţii incompetente. Decizia de a folosi pădurari e una normală", au transmis companiile.

Pădurarii vor fi dotaţi cu un telefon mobil şi o pereche de cizme de cauciuc, acestea fiind singurul echipament necesar unui pădurar inteligent ca să salveze un avion întreg.''
Haz de necaz sau nu, însă pare chiar singura variantă plauzibilă în momentul de faţă.

7 comentarii :

  1. Si eu m-am distrat (cu amaraciune) la gluma cu padurarii. Dar stai sa vezi, ca azi au decazut de pe soclu, trageau tare in ei ca n-au curatat pomii de sub liniile electrice si de-aia le afecteaza viscolul. Sucita mai e lumea!

    RăspundețiȘtergere
  2. nu cunosc contextul, dar am luat totul ca pe gluma si m-am destins :) Este o gluma buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In 20 ianuarie s-a prabusit un avion (au murit si doi oameni) si au reusit sa localizeze epava niste localnici, intr-o ora, dupa ce reprezentantii "autoritatilor" i-au cautat cu orele, avand, chipurile, echipament sofisticat pentru a localiza pe oricine si orice... Localnicii (padurarii) au fost cei care au acordat si primul ajutor victimelor si au pazit toata noaptea trupul incarcerat al pilotului care a murit... Autoritatile i-au lasat trupul in munti, la... botul salbaticiunilor... :( Asa ca... mai siguri se simt calatorii din avion cu un padurar langa ei... :) Haz de necaz...

      Ștergere
  3. Un zambet amar se contureaza pe buzele mele dar avand in vedere modul in care reprezentantii "autoritatilor" stiu sa se descurce... padurarii ar fi cei mai indicati... dar nu stiu daca la bordul avionului sau in "reteaua" 112, in cazuri similare...
    Ziua buna sa iti fie! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu pot să cred aşa ceva!!!!
    Doamne, în ce ţară trăim!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Un pamflet reusit. Pacat ca intamplrea care l-a inspirat a fost atat de trista.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...