duminică, 19 ianuarie 2014

De-ale fetelor..

Vă povesteam cu ceva timp în urmă că am început cura cu ouă de prepeliţă. După vreo 240 de ouă halite dimineaţa pe stomacul gol(bleaahhh), nu am observat niciun rezultat în ceea ce mă interesa, căderea părului. La fel, şi în cazul lui Bubu. Tot răcit a fost, şi este. Doamna de la care am cumpărat ouăle mi-a spus că efectele se văd după a doua cura, nu înţeleg motivul, că doar şi dacă iei suplimente alimentare, rezultatele se văd logic imediat sau în perioada imediat următoare a tratamentului. Pe scurt, cura cu ouă de prepeliţă la mine şi copil nu a avut niciun efect. 

Pentru căderea părului am încercat n variante. Nu ştiu dacă e de vină vopseaua (fiind blondă, cantitatea de peroxid e mai mare), stresul, sau lipsa de vitamine, sau toate trei la un loc. Am încercat Aspasia pastile, niciun rezultat. Viaderm pastile la fel...

Singura loţiune care a avut ceva efect pozitiv este loţiunea de la Gerovital cu Petroleum.



Aştept ceva sugestii, poate îmi recomandaţi ceva minune să văd şi eu că nu mai chelesc atâta:))


11 comentarii :

  1. Iti recomand sa citesti aici:
    http://www.anotherside-of-me.com/2012/02/tratament-impotriva-caderii-parului.html
    O seara frumoasa!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Incearca sa-ti faci o analiza la tiroida. Eu am probleme cu tiroida si de aceea stiu, cade parul enorm. Mai ar fi masca de par cu ulei de ricin, dar numai la radacina sa dai si nu foarte mult, se spala greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai, iti cadea parul de pe "stomacul gol"??? Trebuia sa te faci cu ele pE cap nu pe stomac...
    Acuma serios, ouale astea sunt foarte bune pentru o multitudine de "lipsuri". Am avut cativa ani prepelite si inafara faptului ca trebuia sa sparg 20 pentru o omleta, in rest n-am simtit sa ne faca rau.
    Poti citi despre un tratament pentru par, cu oua de prepelita: http://infoprepelite.blogspot.ro/2012/05/tratament-cu-oua-impotriva-caderii.html
    "Tratament cu oua de prepelita impotriva caderii parului:

    - se pun intr-un bol 10 galbenusuri de la 10 oua de prepelita, se adauga laptisor de matca (cam doua fiole), o lingura de miere de albine si un varf de cutit de drojdie si se amesteca pana se obtine o compozitie omogena;
    - produsul obtinut se lasa la dospit cel putin 24 de ore intr-un loc ferit de soare si bine incalzit;
    - in fiecare seara, inainte de aplicarea compozitiei, parul va fi spalat si uscat;
    - compozitia va fi aplicata direct pe pielea capului, cu ajutorul unei pensule, pe carari facute cu ajutorul unui pieptene, din 5 in 5 milimetri.
    - peste noapte, capul se va acoperi cu un prosop curat;
    - a doua zi, parul va fi spalat, de preferinta cu ceai de musetel.

    Solutia ramasa va fi pastrata in frigider sau intr-un loc racoros, pana va fi consumata."

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiam de acest tratament nu l-am incercat, am sperat ca poate printr-o cura de oua se va regla nivelul de vitamine din corp si astfel nu imi va mai cadea parul.Nu m-am simtit nici mai bine, nici mai rau dupa cura. Poate voi mai face una in primavara!

      Ștergere
  4. eu stiam d eo masca de par cu galbenus de ou si ulei de masline dar o sa ma interesez mai in amanunt...
    incearca sa faci acupunctura, stiu, pare mai ciudat si cu siguranta vei spune ca te temi de ace dar te asigur...merita incercat :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu nu prea am probleme de genul asta,ca nici macar nu ma vopsesc,dar fica mea se face blonda si...am mai aflat cate ceva.E o vopsea fara peroxid ,cum zici tu,mai naturala si se face de vre-un an,apoi inainte de spalarea parului cu cateva ore, se unge bine pe cap numai cu ulei de masline si -si pune ceva pe cap.Gazul se pare a fi bun de ani in intretinerea parului.Mai stiu de la batrane,ca mine acum, ca se clateau dupa spalare cu ceai de urzica,fiind satene,la tine cred ca musetel.Va fi bine,sa vezi!

    RăspundețiȘtergere
  6. eu mi-am reparat parul cu untul de cocos :))), nu rade, serios, de acolo m-am lamurit cat sunt de bune! imi cadea de era cada neagra, imi era frica sa ma uit! imi pun putin in palme, frec parul, stau jumatate de ora ( cand nu mi-e lene), spal...se spala imediat, eu nu dau de 2 ori cu sampon! fac asta de 2 ani si am o halaciuga de par acum!

    RăspundețiȘtergere
  7. Mie imi cade par mult in perioadele cand sunt stresata. Dar de chelit nici gand. Posibil sa fie si la tine la fel. Eu nu cred ca vreun asa-zis tratament din asta da vreun rezultat. Daca e sa cada, cade. Cand te vei mai linisti cred ca se va termina si cu aceasta cadere a parului. Mi-e teama ca bagi banii degeaba in ousoarele acelea. Mai bine fructe si legume, adica vitamine naturale, pe cat posibil nu de la hipermaket. Asa, ca o parere. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. In urma unui tratament cu citostatice mi-a cazut foarte, foarte mult par.Am facut un tratament cu Gerovital lotiune regeneranta cu petrol, samponul de la Gerovital si fiolele si chiar au avut efect, dar trebuie folosit o perioada mai mare de timp, oricum efectul e vizibil.Eu am folosit cam 3 lotiuni si vreo 4 kituri de fiole.Chiar merita banii si nici nu e prea scump.Sper sa-ti fie de folos.

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...