miercuri, 3 iulie 2013

Aiurea

Vrem nu vrem, life goes on, cu sau fără noi. 
Uneori ne scăldăm în uitare, şi uităm de noi, de vise, de tot. Viaţa mea merge mai departe, uneori pe mine mă lasă în urmă, uneori mă redresez, alteori o iau pe arătură. 

Încă visez, visele mele n-au murit încă, dar zac fără viaţă ascunse în negura din sufletul meu. 



Noapte bună, dragii mei!

5 comentarii :

  1. Ai scris acolo singura....."Invingatorii nu renunta.."
    Alunga negura si vezi lumina! Capul sus se poate si mai bine!
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este valabil si pentru altii. Desigur, durerea si necazurile fac sa se aseze negura peste sufletele noastre, asa cum spui tu. Dar micile bucurii si realizari pot alunga negura ca noi sa putem visa in continuare. Cu folos. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai daca visele sunt inca vii, nu ramane decat sa nu le uiti tu! cate un pic, in fiecare zi! scrie in fiecare zi o lista cu lucrurile bune ce ti s-au intamplat peste zi, oricat de mic ar fi acel lucru! o sa vezi ca nu totul e negura!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place citatul din imagine, nu e un citat mai mult e o lectie de viata care trebuie sa o aplicam mereu atunci cand ne sta in fire sa renuntam la unele proiecte, lucruri, persoane si asa mai departe.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca e sa ne luam la intrecere...castig detasat. :) Adica nici la mine nu-i bine deloc. Trebuie sa incercam sa lasam in urma toate problemele...nu e alta solutie. Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...