duminică, 26 mai 2013

Prietenia dintre un bărbat şi o femeie

Există oare prietenie între un bărbat şi o femeie?

Poate exista o astfel de prietenie, atunci când există anumite reguli bine clasificate, însă cred că întotdeauna bărbatul îşi doreşte mai mult. 

Cred că e la fel de dureros şi pentru un bărbat şi pentru o femeie să fie puşi în zona friend zone, când unul dintre ei îşi doreşte poate mai mult.
Însă ador prietenia cu un bărbat, pentru că el se simte liber să îţi povestească micile lui escapade fără să selecteze anumite detalii, pentru că ambii se simt în largul lor, şi pot povesti deschis ceea ce li se întâmplă fără să se gândească ce crede celalălt.

Nu pot să spun că am avut prea mulţi prieteni bărbaţi, însă cert este că e foarte interesant pentru mine să pot discuta cu un bărbat ca şi cum aş discuta cu o femeie, fără teama de a mi se face avansuri. Cred că cel mai mare avantaj al unei astfel de prietenii este că pot înţelege mult mai multe lucruri din acest mecanism atât de complex numit ,,bărbatul''.

Însă din cele mai simple prietenii se nasc şi cele mai frumoase poveşti de dragoste. Oare nu aşa începe dragostea cu o prietenie?

Sursa imaginii: trilulilu


În moment mă bucur de o frumoasă prietenie cu un bărbat, iar ce va fi va fi. Până la urmă contează ce vreau eu, şi nu contează prejudecăţile celor din jur.
Voi vedea! Cert este că mă simt bine pentru prima oară după mult timp.



Există prietenie dintre un bărbat şi o femeie? Ce credeţi?



10 comentarii :

  1. Eu nu cred in prietenia vesnica dintre un barbat si o femeie. Doar temporarara, pana se ajung la sentimente diferite. La un moment dat, unul dintre ei, daca nu amandoi vor simte mai mult decat prietenie. In asemenea momente ti-e frica sa marturisesti sentimentele care te incearca pentru ca nu vrei sa strici prietenia. Stiu cum e, dupa o frumoasa prietenie, am ajuns la o poveste de dragoste frumoasa, ca dupa aia sa se termine tot, iar acum parca ar fi fost un vis indepartat, dar frumos. N-am ramas prieteni dupa aia, n-am putut. Altii pot, nu si eu, nu atunci. Acum as fi curioasa sa-l revad, sa vad de viata lui, dar nu mai vad rostul.
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. (am o greseala pe acolo pe undeva - vor simti, nu vor simte. Eram grabita in momentul in care am scris mesajul si ma napadisera niste amintiri...)

      Ștergere
    2. Ca si tine cred ca nu exista prietenie decat pana la un capat. La un moment dat intervin anumite sentimente si se strica tot ce era frumos.

      Ștergere
  2. nu cred in prietenia dintre barbay si femeie, insa nu e neaparat sa se transforme in ceva stricat! orietenia sincera, cunoasterea partenerului devin premise pt o dragoste frumoasa! asa e la noi! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,ori ai trecut deja prin patul lui,ori e homo.Parerea mea :)
    Dar daca se naste o iubire dintr-o prietenie,e bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu prea exista. De fapt...nu. Am si eu prieteni barbati dar relatia e ca mersul pe sarma. Adica ei doar asteapta sa pic :))
    Si in prietenie care devine iubire...eu nu cred. Daca e iubire, e de la inceput. Ca o iubire se transforma intr-o prietenie da, cu asta sunt de acord. Dar invers nu. Cel putin din cate am vazut eu in jur sau mi s-au intamplat si mie.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu akum trec prin asa perioada eu pretenesk cu un barbat de multa vreme dar a ajus prea de parte el mea deschi o taina ka ma iubeste enorm de mult si eu tin le el si eu nunt kasatorita si nustiu ce sa fak dar sa distrug legatura dintre noi nu pot finka o zi ne vorbita cu el misepare o vesnicie ,.,.,.,.ce sa fak?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa inveti limba romana intai.15 iunie 2014 la 08:18

      Sa inveti limba romana intai.

      Ștergere
    2. Un raspuns foarte tare..Sa inveti limba romana intai!

      Ștergere
  6. :)) Poate exista. Dar numai după ce s-au încheiat experimetele erotice. ;)
    Spun din experienţă. :)

    RăspundețiȘtergere

Citesc cu mare interes gândurile voastre

S-ar putea sa iti placa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...